Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: [marcooos] Martwa natura - żywymi rękoma

marcooos
    Guest

Domyślnie [marcooos] Martwa natura - żywymi rękoma

Hej
    Nie wiem dlaczego ale jest piękne (wg mnie oczywiście )
    Praca wykonana rękoma mojej córki. Fotkę zrobiłem ja

"Dziecięca sztuka"

Ostatnio edytowane przez marcooos ; 06-05-2009 o 22:06

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Powinieneś bardziej zdecydowanie kadrować. Jak chcesz centralnie, to pilnuj żeby było naprawdę centralnie, jak nie, to też bardziej zdecydowanie przesuń główny obiekt w kierunku któregoś z mocnych punktów. Takie ni to centralne ni to boczne są dużo gorzej odbierane przez oko, które próbuje jakoś to sobie poukładać. Sama martwa naturka bardzo przyjemna, mała artystka Ci rośnie widzę.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Coś już napisał Awatar Virtuoz
    Miasto
    Gryfino

Domyślnie

Ojojoj! Lodzik córci upadł? A tak na poważnie - lewy róg mi troszkę przeszkadza. Przekadruj.
    1Dx + eLki, zoomy, stałki, lampki i gadżety

Coś już napisał

Domyślnie

Założę się, że ta martwa natura zrobiona przez twoją córkę wygląda o wiele piękniej na żywo niż na tym zdjęciu.
    Pozbawiając ją kolorów sprawiłeś, że ta kulka wygląda bardzo nieprzyjemnie, a kadrując w ten sposób nie uczyniłeś jej głównym tematem zdjęcia, bo uwagę zwraca to coś w prawym górnym rogu.
    Ale da się to naprawić, po prostu za radą nas wszystkich tutaj - prekadruj zdjęcie i już.

Uprawnienia umieszczania postów