Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: UWAGA NIEUCZCIWY SPRZEDAWCA - paczka

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Czytając post niedoszłego kupca uważam, że pomiędzy osobami po prostu nie doszło do właściwej wymiany informacji. Jeden być może nie ma wprawy w kupowaniu a drugi chyba za bardzo jednak nie chciał sprzedać tego obiektywu. Prawda leży gdzieś po środku. Z drugiej jednak strony: dla chcącego nic trudnego…...
    W każdym razie sądzę, że nasz nowy forumowicz wyciągnie odpowiednie wnioski z całej sytuacji i na przyszłość bardziej przyłoży się do szczegółów zawieranych transakcji. A sprzedający wg mnie też postąpił trochę nierozsądnie: telefon rozładowany, ładowarka w pracy, możliwość naładowania akumulatora dopiero wieczorem a potencjalny klient może dzwonić. Jednak w związku z odłożeniem przez niego decyzji o sprzedaży obiektywu w sumie nie ma co się dziwić, że do sprawności działania telefonu nie przywiązywał większej wagi.
    Podsumowując postępowanie tych panów: DZIECINADA

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    Czlowieku - czy Ty masz narabane?
    Wez sie zastanow co piszesz a potem lepiej pierwszym postem przywitaj sie na forum zamiast takie dyrdymaly wypisywac i ludzi szkalowac
    Ile Ty masz lat? ech....:-|
    Po takim przywitaniu arrow99 na pewno polubi nasze forum
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 07-05-2009 o 09:02 Powód: Automerged Doublepost
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
    Po takim przywitaniu arrow99 na pewno polubi nasze forum
    Jak ktos zaczyna obecnosc na forum od szkalowania innych nie widzac zwyklego nieporozumienia/dogadania sie (do tego obustronnego), to dla mnie nie musi go polubic - niech najpierw polubi siebie i swoje infantylne zachowanie a od tego forum niech sie trzyma z daleka - amen.
    Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 07-05-2009 o 10:02

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    amen.
    i tak trzymać
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Uprawnienia umieszczania postów