Pokaż wyniki od 1 do 10 z 81

Wątek: Teren prywatny brak oznaczenia

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Troyan Zobacz posta
    Dlaczego ? .......
    Proponuję przeczytać 1-szą cześć postu nr 44. Ponadto ta definicja powinna też coś Tobie wyjaśnić: http://pl.wikipedia.org/wiki/K%C5%82amstwo

.......Nie mam na myśli druku procesowego. Nie dorabiaj swoich domysłów do tego co napisałem. Pierwsze słyszę żeby trzeba było "składać pisemne zawiadomienie".......
    Nie miej mi za złe, ale wydaje mi się, że o niektórych sprawach (nie tylko z zakresu prawa karnego) rzeczywiście po raz 1-szy słyszysz i stąd być może Twoje stwierdzenia (jak i pytania na ich komentarz) są takie a nie inne.

.........Ta ironia to po co ?
    Sorry jak moje słowa zabrzmiały ironicznie, gdyż nie taki był ich sens. Po prostu uważam, ze radzisz komuś postąpić tak jak nie powinien i tylko to chciałem pokazać w moim poście. W każdym razie ja wychodzę z założenia, że: kłamstwo ma krótkie nogi a jak ktoś uważa inaczej, to już jest jego sprawa osobista. Oczywiście ja tutaj swoje subiektywne odczucia będę wyrażać w sposób przekonywujący. A ironia (przeciwieństwo dwóch poziomów wypowiedzi) - no cóż, zdarza się. A jak się z powodu jej: , to jeszcze raz sorry.
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 06-05-2009 o 23:33 Powód: Automerged Doublepost
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Uprawnienia umieszczania postów