Pokaż wyniki od 1 do 10 z 81

Wątek: Teren prywatny brak oznaczenia

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez johnyb Zobacz posta
    (mieszkam w Wlk. Brytanii)
    Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
    Znając życie, to nic nie zrobiła I chyba nie ma ochoty niczego w tej kwestii zrobić A szkoda.
    A długo mieszkałeś w Wlk. Brytanii że znasz tamtejsze życie i Policję?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Chyba źle zrozumiałeś słowa johnyb Zacytuję to co napisał:

Autor watku jest w sytuacji kiedy wie, ze ktos wszedl nielegalnie w posiadanie jego danych, ktore moga byc wykorzystane do roznych celow i doskonale wie kim ta osoba jest i gdzie mieszka. Dobrze by bylo ciut sie sprezyc i sprawdzic przynajmniej co Policja zrobila w tej sprawie i czy maja zamiar w ogole cos zrobic. Jesli nie, radze wymienic dowod tak szybko jak sie da...

Uważam, że autorowi chodziło o Policję w naszym kraju Rozumienie to sztuka wymagająca uważnego czytania ??:
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Uuu no jak już sięgasz po standardowy wielkokalibrowy argument we flejmach "czytanie ze zrozumieniem" to ja wysiadam .

Let the flejm go on - bawcie się dobrze .

johnyb
    Guest

Domyślnie

Jesli tak bardzo Cie to interesuje to dla Twojej informacji: mieszkam w Wielkiej Brytanii od 5 lat. Przypadek, ktory opisalem nie byl niestety ostatnim zmuszajacym mnie interwencji na komisariacie Policji w UK. Ale to nie jest chyba tematem naszej dyskusji, wiec nie wiem zbytnio czego miala dotyczyc Twoja uwaga?

Gdybym nie znal tamtejszego zycia i sposobow dzialania Policji to bym sie nie wypowiedzial. Chcialbym, zeby to bylo dla Ciebie jasne. Moja opinia jest moim punktem widzenia, a moj glos w dyskusji dotyczyl niebiezpieczenistwa, z ktorym wiaze sie posiadanie waznych informacji przez osoby do tego nieuprawnione.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez johnyb Zobacz posta
    Jesli tak bardzo Cie to interesuje to dla Twojej informacji: mieszkam w Wielkiej Brytanii od 5 lat. Przypadek, ktory opisalem nie byl niestety ostatnim zmuszajacym mnie interwencji na komisariacie Policji w UK. Ale to nie jest chyba tematem naszej dyskusji, wiec nie wiem zbytnio czego miala dotyczyc Twoja uwaga?

Gdybym nie znal tamtejszego zycia i sposobow dzialania Policji to bym sie nie wypowiedzial. Chcialbym, zeby to bylo dla Ciebie jasne. Moja opinia jest moim punktem widzenia, a moj glos w dyskusji dotyczyl niebiezpieczenistwa, z ktorym wiaze sie posiadanie waznych informacji przez osoby do tego nieuprawnione.
    To zapytanie - uwaga Viteza tyczyła się mojej osoby a nie Ciebie

Namieszałeś trochę
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 11-05-2009 o 13:43 Powód: Automerged Doublepost
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
    Namieszałeś trochę
    Zacytowałem dokładnie do kogo skierowane było pytanie .

Cytat Zamieszczone przez adminekPL Zobacz posta
    Słyszałem, nawet ją czytałem. I nic tam nie ma o tym, że nie wolno kopiować czy fotografować dowodu osobistego.
    Jest. Doczytaj fragment kto i w jakich okolicznościach może zbierać i przetwarzać dane osobowe. Kopiowanie/fotografowanie dowodu osobistego to jest właśnie zbieranie danych osobowych.
    Ostatnio edytowane przez Vitez ; 11-05-2009 o 13:53 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał

Domyślnie

To ja inną historię miałem, dobrych kilka lat temu - będąc jeszcze szczylem. Jeździłem sobie rowerkiem po okolicznych wioskach, lasach i zadupiach i cykałem fotki - analigową Practicą. Zatrzymałem się na poboczu na terenie niezabudowanm i zrobiłem fotkę jakiegoś...po prostu pola - ładny krajobraz był... Zatrzymał się wtedy jakiś typ autem. Zaczął straszyć, grozić, zabronił mi się patrzyć nawet w tamtą stronę, oj posrany byłem, mało do rękoczynów nie doszło. O co mu chodziło - nie wiem. Teraz żałuje, bo powinien chyba tablice rejestracyjne zapiętać i od razu do mundurowych dzwonić...

Uprawnienia umieszczania postów