Numery seryjne obiektywu? Własnie patrzyłam ale nigdzie takowych nie mogę dojrzeć. Co do numeru seryjnego body to mam zgodność - są identyczne na pudle i body. Skoro piszecie, że jest jeden druczek to widocznie tak ma być, bo własciwie to nie wiem ale w Polsce chyba nie sprzedaje się tego aparatu w postaci body wyłącznie (z polską gwarancją Canona) więc jest oczywiste że druk jest do zestawu - zresztą sprzedawca wyjął go z pudełka więcej druczków tam nie było więc utwierdza mnie to w przekonaniu, że jest OK.
Co do wrażeń to pewnie zbyt wcześnie ( i pewnie jak przyjdzie na nie pora to założę osobny wątek - to się zdziwicie!) ale tak na gorąco: wcale nie trzeszczy jak wielu pisze, wcale nie sprawia wrażenia totalnej tandety, ostrzy całkiem całkiem, choć dopiero od f5, jest szybciutki, niestety jednak malutki - zbieram na grip :wink: , i jak na razie po jakiejś setce zdjęć wydaje mi sie, że AWB działa Ok a na pewno lepiej niż ustawienia typu chmurka itp. Piszę, że mnie ten WB dziwi, bo we wszystkich testach i recenzjach piszą, że AWB sobie nie radzi - na razie stierdzam, że jest odwrotnie. Acha od wczoraj przestałam czytać testy i porównania - ostatni jaki przeczytałam w empiku wczoraj po zakupie dotyczył D50 (tez rozważałam) i juz w tytule piszą "dobry ale za drogi" - generalnie bez entuzjazmu... To mnie dodatkowo utwierdziło w przekonaniu, że 350D to dobry wybór!
Pozdrawiam TOKIN(ka)