Stało się! Kupiłam 350D! W jednym z wątków na tym forum tak mnie zdołaliście przekonac, że decyzja zapadła i kupiłam 350D. Wszystko działa, nie ma wypalonych pikseli ostrość jest OK - zwłaszcza jak sobie ustawiłam set1 z sharpness na +2. Kupowałam w realnym sklepie dostałam fakturę i gwarancję - wszystkie numerki się zgadzają. mam tylko takie jedno pytanie/ wątpliwość - otóż do zestawu body + obiektyw dostałam jeden druk gwarancji - czy tak ma być? Pytam, bo w domu kiedy czytałam instrukcję dowiedziałam się z niej, że w skład zestawu handlowego wchodzi......... mnóstwo elementów w tym osobna instrukcja na body i osobna na obiektyw? Tak się zastanawiam - na fakturze mam napisane 350D + obiektyw 18-55 gwarancja jest wazna z fakturą - zatem może wsio jest OK a przekłamanie w instrukcji wynika z tłumaczenia - może gdzies w Europie lub Azji - sprzedają inaczej? Jakie są Wasze doświadczenia (pytam tych, którzy kupili Kit z polską gwarancją) - czy mam bombardoważ sklep, że zapomnieli mi dać jednego druczka czy też wszystko jest OK.