Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Premierowa wystawa WPP w Poznaniu

Mieszany widok

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie Premierowa wystawa WPP w Poznaniu

Witam. Zaledwie 3 dni po gali wręczenia nagród w Amsterdamie i otwarciu premierowej wystawy World Press Photo 09 na świecie, najlepsze prasowe zdjęcia roku 2008 będą prezentowane w Polsce. 6 maja w Centrum Kultury "Zamek" w Poznaniu otwarta zostanie pierwsza wystawa nagrodzonych fotografii.

Więcej tu: http://www.fotopolis.pl/index.php?n=8848

Tak się złożyło, że wygrałem jedno z pięciu podwójnych zaproszeń z darmowym przejazdem PKP i gadżetami ufundowanymi przez sponsora, jakim jest NASZ CANON i jadę 6 maja na wernisaż.

Jeśli ktoś z forumowiczów byłby na tej imprezie to proszę o kontakt.

P.S. Na fotopolis.pl ma się ukazać relacja z tego dnia. Obiecałem już, że podeślę zdj.i podzielę się wrażeniami.
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie

Zapraszam na krótką relację z wernisażu World Press Photo 09 http://www.fotopolis.pl/index.php?n=8911
    PS. Upominki CANON ma przesłać pocztą. Ciekawe na co się wysilą . Warto było pojechać choćby dla jednego zdjęcia, które zrobiłem jeszcze w pociągu jadąc do Poznania. Polecam publiczne środki komunikacji ;-). Ten wernisaż to był dodatkowy bonus .
    Ostatnio edytowane przez BuRton ; 08-05-2009 o 11:35
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Uzależniony Awatar Selena
    Miasto
    Małopolska

Domyślnie

Szczerze gratuluję i... trochę zazdroszczę :smile: :wink:

Cytat Zamieszczone przez BuRton Zobacz posta
    Warto było pojechać choćby dla jednego zdjęcia, które zrobiłem jeszcze w pociągu jadąc do Poznania. Polecam publiczne środki komunikacji ;-). Ten wernisaż to był dodatkowy bonus .
    Skoro wernisaż był TYLKO bonusem, to bardzo ciekawa jestem tego zdjęcia.

Co do tego, że publiczne środki komunikacji mogą dostarczyć wrażeń (czasem w nadmiarze :wink nie mam wątpliwości.
    Pięć lat 'wycieczek' pociągami relacji min. Wrocław-Przemyśl jak dla mnie - wystarczy

Uprawnienia umieszczania postów