jak ty kupujesz aparat zeby sobie pomacac, to kup zenita, jest duzy, cziezki i dobze lezy w dloni. sa jednak tacy, ktorzy kupuja aparaty, zeby robic zdjecia a do tego d70 nie bardzo sie nadaje.Zamieszczone przez pn_
jak ty kupujesz aparat zeby sobie pomacac, to kup zenita, jest duzy, cziezki i dobze lezy w dloni. sa jednak tacy, ktorzy kupuja aparaty, zeby robic zdjecia a do tego d70 nie bardzo sie nadaje.Zamieszczone przez pn_
Mialem zenita przed 20 laty :-)Zamieszczone przez sven
D70 kupilem w wysylkowo, zeby potestowac, w Niemczech mozna kazdy towar w ciagu 14 dni odeslac bez podawania przyczyn, nastepny mial byc 350D, ale bylem zadowolony z jakosci zdjec, wiec biorac pod uwage komfort obslugi i odpowiadajace mi wymiary zostalem juz przy D70.
Drogi Svenie, ja naprawde nie chce sie z Toba wdawac w pyskowki na temat 350D vs. D70, mi z roznych wzgledow bardziej spodobal sie D70 i juz, co nie implikuje wcale, ze uwazam, ze jest lepszy od 350D. Po prostu mi bardziej odpowiada.
Jak chcesz mnie poobrazac czy podyskutowac w takim stylu, to podam ci moj numer telefonu na priv jak chcesz, po co inni forumowicze maja czytac te nic nie wnoszace tony postow.