Pokaż wyniki od 1 do 10 z 139

Wątek: Canon vs Nikon vs (..)

Mieszany widok

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn_
    Mi tez jest trudno powiedziec, bo mialem w lapach tylko w sklepie, probujac wybrac miedzy 350D, D70 i istD, nie wiem jak fotki, ale jakosc 350D...(!) moje dzieci maja zabawki lepszej jakosci. I fatalna obsluga w porownaniu do D70. Biorac pod uwage znacznie wyzsza cene przyzwoitego 20D, ktorej nie mialem ochoty jako amator placic, wybralem wlasnie dlatego D70.
    jak ty kupujesz aparat zeby sobie pomacac, to kup zenita, jest duzy, cziezki i dobze lezy w dloni. sa jednak tacy, ktorzy kupuja aparaty, zeby robic zdjecia a do tego d70 nie bardzo sie nadaje.

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven
    jak ty kupujesz aparat zeby sobie pomacac, to kup zenita, jest duzy, cziezki i dobze lezy w dloni. sa jednak tacy, ktorzy kupuja aparaty, zeby robic zdjecia a do tego d70 nie bardzo sie nadaje.
    Mialem zenita przed 20 laty :-)

D70 kupilem w wysylkowo, zeby potestowac, w Niemczech mozna kazdy towar w ciagu 14 dni odeslac bez podawania przyczyn, nastepny mial byc 350D, ale bylem zadowolony z jakosci zdjec, wiec biorac pod uwage komfort obslugi i odpowiadajace mi wymiary zostalem juz przy D70.

Drogi Svenie, ja naprawde nie chce sie z Toba wdawac w pyskowki na temat 350D vs. D70, mi z roznych wzgledow bardziej spodobal sie D70 i juz, co nie implikuje wcale, ze uwazam, ze jest lepszy od 350D. Po prostu mi bardziej odpowiada.

Jak chcesz mnie poobrazac czy podyskutowac w takim stylu, to podam ci moj numer telefonu na priv jak chcesz, po co inni forumowicze maja czytac te nic nie wnoszace tony postow.

Uprawnienia umieszczania postów