Teraz za żółto.
Teraz za żółto.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
no to ja się poddaje ... po powrocie z uczelni poszperam co tu ciekawego na forum jest o ustawieniu profilów kolorów i monitorach ... ehhhhh
Ogólnie ta obróbka wyciaganiem kontrastów niszczysz dziecku cere i juz nie wyglada na przyjemnego bobasa
Jak dojdę do ładu z tymi kolorami to będzie cacy ... bo za chorobę nie widzę tego jak to u was wygląda bo u mnie niby wsio jest cacy ...
Chociaż jak oglądałem zdjęcia na lapku koleżanki to fakt drugie faktycznie wali żółtą skórą po oczach ale to pierwsze nie wydaje mi zbyt czerwonemoże ja daltonista jestem ...
Ostatnio edytowane przez xsardas ; 07-05-2009 o 00:30
mogłam spróbować?
..no jestem ciekawa bo mam bardzo jadowity monitor od wczoraj ;p
aha... tak zauważyłam że zmieniłam kolor kwiatków na sukience...to z lenistwa masek mi się nie chciało robić, stylistkę najmocniej przepraszam.
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Pewnie że mogłaśKurcze to ja widzę że Benq FP93G S za nic nie nadaje się do obrabiania zdjęć ... no chyba że ktoś ma pomysł jak to cholerstwo zmusić do poprawnego wyświetlania barw. Mam w nim ustawiony profil kolorów dostarczony z płytka od producenta.
Kup sobie kalibrator, albo znajdź firmę w swojej okolicy która kalibruje monitory.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ja mam nie skalibrowany ten monitor
może używasz go przy nieodpowiednim oświetleniu, to wszystko ma wpływ...ja zupełnie co innego robię ze zdjęciem z zasłoniętymi żaluzjami, co innego przy żarówkach a co innego jak mam odsłonięte żaluzje![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
No tamto pierwsze obrabiałem przy lampce wieczorem to drugie rano w pochmurny dzień hehe
Kalibrator ciut za drogi także podziękuje puki co.
Niekorzystny kadr