Pokaż wyniki od 81 do 90 z 124

Wątek: [xsardas] portretowo

Widok wątkowy

Bywalec Awatar toshimitsu
    Miasto
    Dublin/Lodz

Domyślnie

Micles na maskotke CB.

Juz sobie taka opinie wyrobil ,ze cokolwiek napisze to kazdy musi go stemperowac A apropos opinii Miclesa na temat powyzszych portretow.

Micles, kurcze nie wiem czy to ma zwiazek z wiekiem czy "stanem ducha" ale w pewnym momencie zaczynasz widziec kobiete jako calosc a nie tylko poszczegolne partie ktore cie interesuja. Tak jest z tymi portretami liczy sie caloksztalt. A ty popatrz co napisales:

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    #44 dobrze ułożone i dobrze obrobione, lecz dobór modelki (te dziwnie zatwardziałe miny) - trochę niewypał.
    14. Czemu prawe oko jest takie jakby jej 0.1sec przed zdjęciem mucha wleciała? No i idealnie przez środek lewego oka idzie kosmyk włosów czego cholernie nie cierpię!
    15. Nie wyświetla się.
    16. Przyjemniutkie. Ręce trochę na siłę wciągnięte do zdjęcia, ale jest ok. Cały klimat zabija trochę kiczowaty podpis.
    To nie jest zaden konstruktywny feedback tylko totalnie subiektywna opinia obrana w niepotrzebne i wydumane ozdobniki. Nie wiem gdzie wybierasz ale jak dla mnie powinienes isc na filmoznawstwo i zostac krytikiem filmowym bo to chyba jedyne zajecie w ktorym twoje opinie znalazlyby zastosowanie.
    Ostatnio edytowane przez toshimitsu ; 13-08-2009 o 16:50
    Positively dirty minded

Uprawnienia umieszczania postów