Pokaż wyniki od 1 do 10 z 226

Wątek: Grip BG-E6 parę pytań o oryginał i nieoryginał

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Jak już wcześniej napisałem, NIKOGO DO NICZEGO nie przekonuję - nie miałem takiego zamiaru. Napisałem TYLKO jak jak robiłem, robię i będę robił nadal, bo w moim przypadku praktyka rozmija się z teorią (jeśli to jest teoria, że nie mozna tych akumulatorów rozładowywać). Nie mam zamiaru z nikim się sprzeczać, a tym bardziej kogokolwiek do czegokolwiek przekonywać. Rozładowywałem swoje akumulatory do zera i będę to robił nadal, bo "odwdzięczają" mi się tym, że baaardzo długo i dobrze trzymają swoją pojemność, wydajność nie spada i byłem i jestem z nich zadowolony.
    Więc dopisuję, żeby nie było - ja robię to na własne ryzyko i jeśli ktoś chce tak robić, to niech robi to również na własne ryzyko...
    A czy elektronika odcina zasilanie, jak to się dzieje i wogóle - nie wiem, nie wnikam - dla mnie ważne, że po 2 latach eksploatacji akumulatory zachowują się jak nowe i nie wykazują nawet najmniejszego zużycia. Z mojej strony EOT.
    Puszki dwie i kilka szkieł, światełka i parę innych gratów

Miasto
    pomorskie

Domyślnie

a czy ktoś mógłbym wypowiedzieć się na temat gripa alpha do 40D? jak go oceniacie? tak na marginesie - jak wygląda pudełko od takiego gripa? na allegro duzo tego w różnych cenach
    dzięki, pozdrawiam
    onLy Canon

Uprawnienia umieszczania postów