Posiada ktos moze grip Newell? Jak sie sprawdza. Planuje go kupic do 40D.
Polecam uważać przy kupowaniu gripa, ten w aukcji poniżej to na 100% podróbka.
http://allegro.pl/canon-bg-e6-5d-mar...121574532.html
Tutaj zaznaczyłem czym różni się podróbka od oryginału (na górze oryginalny na dole podróbka z aukcji).
potwierdzam - u mnie też jest szeroka przerwa
są body, są gripy, są obiektywy i lampy też są o chęciach nie wspominając
u mnie, też jest szeroka (właśnie sprawdziłem dwa razy), ale czy to na pewno jest dowód że to podróbka??? Nie popadacie już czasem w jakieś paranoje poszukiwaczy podróbek, zawsze i wszędzie???
To że cena jest niska, o niczym przecież nie świadczy, bo z tego co widzę to zwykła licytacja, a nie kup teraz.... więc może się skończyć i na 900zł, nie???
Aha i zaznaczam, że nie mam nic wspólnego z tą aukcją, ani ze sprzedającym... poprostu pozostałe zdjęcia jakoś nie świadczą o podróbie... ale może ja ślepy już jestem![]()
sprzętu kupa... a chęci coraz mniej....![]()
nawet napis "BATTERY GRIP BG-E6" tez jest inny - szersza czcionka nie mówiąc o tym że napis "CANON" też jest szerszy - popatrzcie na literę C i A: mała dziurka mniejszy odstęp góry od "brzuszka"
Przeglądnąłem kilkanaście zdjęć na necie i nie znalazłem 2giego gripa z mała przerwą.
Ostatnio edytowane przez firtiris ; 19-02-2012 o 12:10
są body, są gripy, są obiektywy i lampy też są o chęciach nie wspominając
A ja mam takie pytanie - jak zachowuje się grip (zamiennik) z obiektywami typu 70-200 F4 ? Aparat z obiektywem "nie złamie" takiego zamiennika gripa ?Bo wiadomo jest to już jakiś ciężar. Czyli jak mówicie, ten grip Newell jest w miarę OK ?
Pozdrawiam !