Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 53

Wątek: [fotomuka] Zdjęcia

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotomuka
    czas 8s iso 100
    Ha, tak myślałem. I bardzo dobrze Ja bym jeszcze trochę kontrast podciągnął i bardziej uwypuklił (USM) zarys górek. I obciął do formatu bardziej panoramicznego (ta kupa czarnego u dołu jest trochę nie wiadomo po co).

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Grr.. no znowu. Już nawet mniejsza o to że krzywo itp. - ale to jest po prostu pstryknięte przez okno, "bo fajnie świeci". A poszedłbyś na ten cmentarz, poszukał dobrych miejsc (widzę że tam momentami fajnie miesza się światło świec z lampami) i mógłbyś zrobić serię świetnych fotek.

Domyślnie

http://www.ais.pl/~muflon/gallery/2/5/0/0.html

co tutaj się stało?!?!

sorry za offtopic
    |a ja mam aparat i oko
    i wreszcie nową sigmę|
    www.muka.foxnet.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    ale to jest po prostu pstryknięte przez okno, "bo fajnie świeci". A poszedłbyś na ten cmentarz, poszukał dobrych miejsc (widzę że tam momentami fajnie miesza się światło świec z lampami) i mógłbyś zrobić serię świetnych fotek.
    Zapewniam Cię że marzłem o 22 godzinie na górce naprzeciw cmentarza... i to nie jest przez okno. przez okno mam parę dachów...
    a na ten cmenatrz wracałem się 2 razy bo za pierwszym padł mi cały grip baterii i musiałem doładować chociaż jedną...

dla wyjaśnienia- ten cementarz jest na zboczu górki też.... dlatego jest krzywo. ja wypoziomowałem aprat do horyzontu... rozjaśnij to co jest nad cmentarzem a zobaczysz las i góry
    |a ja mam aparat i oko
    i wreszcie nową sigmę|
    www.muka.foxnet.pl

Miasto
    Zürich

Domyślnie

co tutaj się stało?!?!
    No czwarte zlodowacenie przeszło przez Europę - nie zauważyłeś? :-D
    Taki fenomen klimatyczny w okolicach Genewy, zdarza się raz na kilkanaście lat - już chyba kiedyś opisywałem.

sorry za offtopic
    Twój wątek - Twoje prawo

Domyślnie Zdjęcia których niepowinno [niekótrych] być - TM ROMA

Zdjęcia sprzed i ze spektaklu Grease w Romie w Warszawie.
    Kilka pierwszych ma prawo egzystencji(za często używam tego słowa ) natomiast zdjęcia ze samego spektaklu nie powinny istnieć
    ale co mi tam
    zapraszam, pooglądajcie ale poprostu żeby pooglądać, odrazu zaznaczam że nie chodzi o chwalenie się zdjęciami, tylko żeby poprostu POOGLĄDAĆ jeśli ktoś ma ochotę

zapraszam:

http://www.muka.foxnet.pl/foto/photogallery.php?album=8
    |a ja mam aparat i oko
    i wreszcie nową sigmę|
    www.muka.foxnet.pl

Domyślnie

Zapraszam do oglądnięcia zdjęć makro- zrobiłem je (w większości) dzisiaj rano coś około godziny 7ej odwróconym obiektywem KITowym trzymanym ręką
    http://www.muka.foxnet.pl/foto/photo...y.php?album=12
    |a ja mam aparat i oko
    i wreszcie nową sigmę|
    www.muka.foxnet.pl

Bywalec Awatar kartel
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No to w ramach rewanżu skomentuje twoją galerie a tak na powaznie... z tego co zauważyłęm na strone wrzucasz wszystkie fotki jakie zrobisz a to chyba nie ma sensu, po co wrzucasz fotki niekontrastowe? Proszisz o komentarz z góry wiedząc jaki on będzie... Fotki niewyraźne. Zresztą zobacz poprzednie posty (wszyscy mówią to samo). Prezentuj zdjęcia przemyślane, starannie wykonane, więc przestań się bawić w trzymanie kita ręka tylko kup pierścień odwrotnego mocowania i wtedy pokaż nam efekty... Sorki :neutral:
    50d + Canon 24-105 f4 IS |Reszta bubli i kompletnie brak czasu...

Bywalec Awatar kartel
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

"tzrymanie kita ręką" hmmm nie chce być źle zrozumiany....
    50d + Canon 24-105 f4 IS |Reszta bubli i kompletnie brak czasu...

Domyślnie

mądrze prawisz.
    właśnie sobie zrobiłem pierścień retro. dużo lepsze wyniki. wieczorem wybieram się na robale ze statywem. będzie coś ciekawszego.
    a nie wrzucam wszystkiego co popadnie. wrzucam to co uważam że może się komuś spodobać. jakbym wrzucał wszystko fotek byłoby koło 10k
    |a ja mam aparat i oko
    i wreszcie nową sigmę|
    www.muka.foxnet.pl

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów