Pokaż wyniki od 1 do 10 z 226

Wątek: [Jendryn] Moja fotografia...

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ach te szwarcwaldzkie widoczki... Budzą się wspomnienia z ubiegłego roku, kiedy to byłem w Twojej okolicy. Zdjęcia stamtąd chyba mają to do siebie, że aż chce się je przesaturowywać. Na wielu moich tak jest, ale chyba podejdę do nich jeszcze raz zanim pokażę gdziekolwiek.
    Nie wiem czy ta metoda konwersji do bw jest najwłaściwsza, jakoś tak ciemno jest. Na kolorze widzę też wyraźną kreskę na granicy wzgórz i nieba.
    C-F-K - forever

Dopiero zaczyna Awatar Jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main,DE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    Ach te szwarcwaldzkie widoczki... Budzą się wspomnienia z ubiegłego roku, kiedy to byłem w Twojej okolicy. Zdjęcia stamtąd chyba mają to do siebie, że aż chce się je przesaturowywać. Na wielu moich tak jest, ale chyba podejdę do nich jeszcze raz zanim pokażę gdziekolwiek.
    Nie wiem czy ta metoda konwersji do bw jest najwłaściwsza, jakoś tak ciemno jest. Na kolorze widzę też wyraźną kreskę na granicy wzgórz i nieba.
    Masz rację co do konwersji, teraz zauwazyłem że wrzuciłem nie tą wersję, jutro wrzuce troszkę jaśniejszą, problem polega na tym , że po konwersji podbijam kontrast żeby plik wyglądał tak jak pierwotnie w PSie, w ty, wypadku przesadziłem i musze to poprawic. Nie widzę natomiast kreski o której mówisz na granicy, z moim monitorem wszystko ok może podrzuc cropa w którym to widac
    C5D C28 C50 C85 S15-30 11.05.09 pożegnałem Nikosia ....

Uprawnienia umieszczania postów