Ostatnio edytowane przez Jendryn ; 31-05-2009 o 12:58 Powód: Automerged Doublepost
C5D C28 C50 C85 S15-30 11.05.09 pożegnałem Nikosia ....
Dzięki za komentarz, co do PS-a - może masz rację, każdy z nas trochę inaczej podchodzi do obróbki i jej odbioru. Wiem , że czasami trochę za daleko zachodzę , jednak staram się nie ingerowac głęboko w każde ze zdjęc.
39. Kwadratowo - standardowo (szum zamierzony)
Dawno nic nie wrzucałem w motoryzacji , jednak wczoraj coś mnie natchnęło na upolowanie jakiegos dobrego furacza... wychodzę z domu a na parkingu marzenie niejednego z nas.... oceńcie samiSorki za ilośc , ale skupiałem sie na detalu.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
Potrzebuje opinii osoby ze skalibrowanym monitorem, czy zdjęcia są poprzepalane i kontrast przesadzony , ponieważ słyszalem takie zdanie od jednego znajomego, a na moim skalibrowanym sprzęcie wszystko gra. pozdrawiam
Nie widzę przepaleń, kontrast też ok. Generalnie podobają mi się Twoje zdjęcia, ale z takimi efektami jak na 46 to trzeba uważać, bo czerwone ferrari na czarno białym tle to ta sama kategoria estetyczna jak czarno biały portret ślubny z czerwonym bukietem, znaczy się, kiczyk.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Wiem o czym mówisz, mi się takie kiczowate zdjecia wogole nie podobają, w tym przypadku wyłącznie chciałem odzielic auto od tła ktore było bardzo zróżnicowane kolorystycznie, dlatego też zostawiłem na sam koniec. Na codzień nie bawie się w takie zagrywki. Pozdro
Różnicować można ale poszedłeś po najmniejszej linii oporu. Tłu można osłabić saturację, można ją zrobić bardziej monochromatyczną, żeby się odcinało można je wręcz mocno podkręcić, nie bądź leń i pokombinuj.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
yes sir![]()
Czym strzelane ? 28 ?