Pokaż wyniki od 1 do 10 z 226

Wątek: [Jendryn] Moja fotografia...

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar Hamtaro
    Miasto
    Szczecin|Poznań

Domyślnie

o portrecie nie wypowiem bo portretow nie robie i sie po prostu na nich nie znam.
    27. Audi fajne ale jakos dziwnie wyglada z usunietymi innymi kolorami i osobiscie wolalbym kadr od przodu najlepiej szerokim katem zeby zaakcentowac grill. albo calkowicie z boku zeby pokazac malowanie. taki kadr bardzo czesty i wg mnie juz poprostu nudny.
    28.taki poprostu shot. nie wiadomo na czym skupic wzrok- na wiezy, miescie czy pagorkach w tle. a wystarczyloby wieze dac w mocnym punkcie i juz cos by bylo ciekawszego.
    C40d+C17-55/2.8IS+C50/1.8+T80-200/2.8+S8/3.5...

www.vibrakiller.deviantart.com

Dopiero zaczyna Awatar Jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main,DE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hamtaro Zobacz posta
    o portrecie nie wypowiem bo portretow nie robie i sie po prostu na nich nie znam.
    27. Audi fajne ale jakos dziwnie wyglada z usunietymi innymi kolorami i osobiscie wolalbym kadr od przodu najlepiej szerokim katem zeby zaakcentowac grill. albo calkowicie z boku zeby pokazac malowanie. taki kadr bardzo czesty i wg mnie juz poprostu nudny.
    28.taki poprostu shot. nie wiadomo na czym skupic wzrok- na wiezy, miescie czy pagorkach w tle. a wystarczyloby wieze dac w mocnym punkcie i juz cos by bylo ciekawszego.
    Widzisz, dało się coś napisac Cieszy mnie to bardzo, że potrafisz napisac co Ci nie lezy, a nie tylko "jestem na nie" . Każda rada będzie dobra siedze w temacie dopiero niecałe 9 misięcy , wiec z Waszą pomocą napewno będzie mi łatwiej dostrzegac błędy które popełniam
    C5D C28 C50 C85 S15-30 11.05.09 pożegnałem Nikosia ....

Uprawnienia umieszczania postów