Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Wątek: [battle] CrazyEyesDogg vs djaras - portret dziecka

Widok wątkowy

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    Hey!
    Coś mi tu nie gra...
    wystawiłeś battle pierwszego maja, a trzeciego zdjęcie już u moderatora ? - chyba pass! bo coś mi to szuflandią zalatuje...
    2 - post pisałem w godzinach nocnych (4am według forum), sobota po południu - wyjazd na działkę (myślałem że ktoś pstryknie swoje kuzynostwo, pociechę, itd. przez majówkę...)
    3 - niedziela (fotkę wybrałem/lekko obrobiłem)
    Wydawało mi się że to wyzwani do boju, ustalają zasady - To żadna sztuka wyzwać kogoś do walki, jak wiesz że właśnie zrobiłeś jakieś super foty.
    Po prostu dyptyk z dzieckiem... Zgodziłeś się...
    proponuje żebyś poprosił moderatora o skasowanie tego zdjęcia które wysłałeś - i zrobił nowe według zasad które postaram się trochę pozmieniać... jak chcesz żeby walka była fair play i żebym brał w niej udział.
    Jeżeli będę miał okazje pojechać jeszcze w tym miesiącu z kuzynostwem na działeczkę, nie ma sprawy - napisze Ci za tydzień czy jest taka możliwość. Chodzi mi po prostu, aby dziecko było sportretowane w 'naturalnym środowisku'. Ciężko mi w mieście o ten klimat...

Jedyne co mi przychodzi do głowy to portret kobiety w studio - o ile dam radę się wkręcić na 5min do atelier szkolnego (nic innego mi nie przychodzi do głowy) lub też jakiś outdoor...
    Ostatnio edytowane przez CrazyEyesDogg ; 04-05-2009 o 13:56
    .

Uprawnienia umieszczania postów