Moge powalczyc. Ustalcie konkretne zasady i termin
Moge powalczyc. Ustalcie konkretne zasady i termin
Nie musisz pisać, wystarczy, że przeczytasz.
W poprzednim poście pisałeś coś takiego do Loome
Skąd miał to "wygrzebać" jak nie z szuflady? reguły battle'a obowiązują wszystkich, czy tylko ciebie i Vana?
O tobie i twojej fotce nic przecież nie pisałem..
Pozdrawiam
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Kurcze, no to zdecydujcie się jakie mają być zasady xd Van już chciał zmienić. Myślałem że ustalacie po swojemu, mniejsza z tym.
I teraz niech się wszyscy pod tym podpiszą i gitara... Bez zbędnego kombinowania
Btw. kucza liczę na super pocisk z Twojej stronyKod:Zasady: Wystawiamy 1 dyptyk (po dwa zdjęcia), postać zamknięta w kadrze oraz postać jako część kadru. Bez szafy. Obróbka dowolna, lecz bez przesadnej ingerencji graficznej. Termin dostarczenia prac: 23:59 31.05.09r.![]()
Ostatnio edytowane przez CrazyEyesDogg ; 05-05-2009 o 12:11
.
no to ja sie pisze![]()
Ja tez sie pisze. Tylko co do tego dyptyku... te dwa zdjecia maja być sklejone w jedno jak na przykładzie, czy oddzielnie? i czy musza byc z jednej sesji czy mogą byc kombinowane z róznych...?? Moze to banalne pytania, ale nie do konca rozumiem pojecie dyptyku w tym przypadku.
450D.
Jo sie wycofuja ! Ni mom czasu ! Bowcie sie ;-)
ja chyba nie bede mial dostepu do obiektu fotografowanego ;/
cząłem dziś poszukiwac dzieciaczka, teraz kwestia czy ktorychs z rodzicow bedzie chcialjesli tak to dolacze.
tylko pytanie - jaki jest maksymalny wiek?