Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: [ubiquitin] wiosna-lato 2009

ubiquitin
    Guest

Domyślnie

x-mac dzięki za odwiedziny, fakt wieża, o której wspomniałeś i Ben z mojego zdjęcia mają coś wspólnego , ale skupiłeś się na pierwszym planie...i o to chodziło ,wiem, że na 14 muszę "popsuć" trochę perspektywę, a 16...cóż nie mam nic na obronę...taka obróbka mi po prostu pasowała...jedynie cab`a umieściłbym w prawym dole, ale nieststy pstryknąłem nieco za późno
    17.

18.

ubiquitin
    Guest

Domyślnie

...nikt więcej nie ma nic do powiedzenia o moich fotkach...

ubiquitin
    Guest

Domyślnie

dwie baj najt
    19. widok na Tamizę z Tower Bridge

20. Tower Bridge

Dopiero zaczyna Awatar karolosz

Domyślnie

przeglądając galerię.. widać postęp, duży krok do przoduk.. zdjęcia londynu super, na niektórych zachwiany poziom, ostatnie 2 (19 i 20) chyba na wysokim ISO, trochę za dużo szumów...
    400D; 50 f/1.8; 70-200 4L; 100 f/2.8 macro; Tair 11A 2.8/135, UNOMAT B24

"Lots of people talk and few of them know, soul of a woman was created below"

Bywalec Awatar oasisman
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

hej, ja się wypowiem co do zdjęć z Lądka. Zdjęcia są po prostu nudne. 90% turystów z Londynu przywozi podobne foty. Postaraj się poszukać bardziej ciekawych tematów, albo chociaż jakiejś mniej typowej perspektywy. W Londynie naprawdę można poszaleć z aparatem :-P
    |Canon|

ubiquitin
    Guest

Domyślnie

karolosz dzięki za odwiedziny i pozostawiony komentarz...ostatnie były dość mocno "wyciągane"
    oasisman pokaż no swoje efekty "szaleństwa z aparatem"
    "90% turystów z Londynu przywozi podobne foty" - to, że spędzasz czas przy maszynie w punkcie foto to rozumiem, to pewnie Twój zawód, ale, że poświęcasz czas na obróbkę statystyczną, tego co żeś ludziom naświetlił to już czysta perwersja...

Bywalec Awatar oasisman
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

relax, nie napinaj się tak:-D żeby poznać gusta turystów wolę wejść w flickr, picasa albo zwykłego google'a niż zatrudniać się w punkcie foto. Nie mówię przecież że twoje foty są złe, bo nie są, tylko żebyś się chwalił mniej ogranymi kliszami:smile: pozdr
    |Canon|

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów