6 moim zdaniem super. Bardzo mi sie podoba
Na 3 i 5 moim zdaniem przydalaby sie kontra chocby i wbudowana lampa (jesli nie bylo pod reka innej) , dodatkowo na 3 kolory jakies nie takie jakie byc powinny. Osobiscie obstawiam 4 jako najlepsze
To 1. to jakies dziwne jest..
1: za DonBolano - dziwne, nawet bardzo dziwne
3: totalnie przepalone
4: najlepsze, chociaż delikatnie przepalone, ale ciekawy moment uchwyciłeś, lekka obróbka i byłoby piknie
5: odblaski zepsuły zdjęcie
6: też jakieś takie białe, lampą po oczach?
... ale co ja się tam znam![]()
Finally I've found that I belong here
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Heh, dzięki panowie za komentarze. 1-ka to taki nasz krasnal i bynajmniej mamy zero "dziwnych" skojarzeń - więc rozwińcie temat - bardzom ciekaw
Elsor: 3 i 5 specjalnie pod bardzo ostre kontrowe światło - właśnie żeby postaci nie ciągnąć jasnością z otoczenia.
rediconn: 4 - jaka obróbka?
slider: ad.5 - mamy identyczne zdanie, u mnie jeszcze dochodzi syndrom "znam ją"
EDIT: Tak się zasugerowałem Waszymi uwagami ad. 1 - czyżby opadająca nóżka i spojrzenie w dal sugeruje porzuconego dzieciaczka?
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...
1 smutna i ta winieta nie pasi do małego dziecka, troche jakby porzucone...
3- za mało góry i auta w tle -gdyby nie to byłaby super
4, 5- lubie takie
6- byłoby super geyby troszke miejsac nad główką było
wiem ze stac cię na wiecej...
dawaj dalej