Jesli chodzi o obiektywy to wiadomo ze jednym z najdrozszych bedzie EF 1200 f/5.6L za jakies $60,000 - $90,000. Oprocz tego oczywiscie teleskop Hubble'a...Zamieszczone przez marcingreen
Jesli chodzi o obiektywy to wiadomo ze jednym z najdrozszych bedzie EF 1200 f/5.6L za jakies $60,000 - $90,000. Oprocz tego oczywiscie teleskop Hubble'a...Zamieszczone przez marcingreen
EF 1200 / 5.6 eee tam... za ciemny....Zamieszczone przez djtermoz
Miałem go kiedyś w stopce, ale w zeszłe wakacje upuściłem na betonie...
Zdenerwowałem się wtedy...![]()
hubble borykal sie ze strasznym problemme BF/FF, ale jakos to naprawili - co oczywiscie podnioslo wartosc samego hubble'a. Zreszta nie ma stabilizacji...jak zamontuja to sie pomysli ;-)Zamieszczone przez djtermoz
Ale to taki przerośnięty kompakt, brak wymiennych obiektywów, nieporęczny, nie może być aż tak drogiZamieszczone przez djtermoz
![]()
350D | Canon 18-55/3.5-5.6 II | Canon 50 1.8 II | Canon 70-200/4L | Lowepro Nova 4 AW | reszta w planach...
Zamieszczone przez perian
hmmm chyba moze, skoro produkuja juz kompakty w cenie 350dpatrz sony f-828
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Hasselblad H1d [lub jakoś tak] też ma fajną cenę...
BTW., witam, to mój pierwszy post, Cały czas forum przeglądam, bo jako że jestem w pewnym temacie dość zielony, to wolę najpierw się czegoś dowiedzieć, a dopiero potem zadawać pytania.