Tak się składa, że poniekąd znam Pana Michała, nie jest bezpośrednio z wawy ale pomijając. Firmę miał, nie wiem jak jest teraz, posiada 5DI i 5DII, szkieł nie znam. Te 1300 to i tak dużo, w miesiącach zimowych dawał promocję za 600 zł ... Jego sprawa ile za to bierze, moim zdaniem to za mało, bo od okolicznych fotoziutków wyróżnia się. W okolicy to i tak sporo, może uznał że wawkę zwojuje niższą ceną. Co do obróbki, jak twierdzi RAW mu nie potrzebny bo umie robić w jpg (bynajmniej tak twierdził). Nie twierdze czy jestem lepszy czy nie, ale ludziska, wszystko w górę idzie, od nowego roku kochany VAT=wszystko inne też. Ja bym wolał zrobić 2 sesje za 2 tys niż 4 za 1tys. Oczywiście trzeba dać odpowiedni materiał za te 2 tys.
taa idzie vat w góre i mamy świetny argument że trzeba ceny co najmniej o 20% podnieść , ech zaczyna się ;]
600 zł omg ... faktycznie ktoś tu lubi na akord robić
mi wyszło za zdjęcie w tym roku średnio 8.3 zł i co to niby ma oznaczać ?
no comment...
Ostatnio edytowane przez polm ; 08-09-2010 o 22:46 Powód: Automerged Doublepost
Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący