To zależy, przyjmując że tylko cykasz i nie zajmujesz się tym potem, a robota tam gdzie mówisz to pewnie ok 300-500 pln, jak się doszkalasz całkiem niezła opcja. Chyba że masz skilla to wtedy inna gadka i inne stawki ;].
Ze 2 dychy powinieneś wziąć.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
A czego się spodziewałeś? Takie stawki dla wyrobników. Można albo na kasie w markecie pracować, albo w biedronce w magazynie albo robić zdjęcia ślubne![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Hehe, to ja wolę robić zdjęcia ślubne
Zresztą nie oczekuję cudów za takie chałtury. Trzeba szlifować umiejętności, budować portfolio a jak czas nadejdzie wystartować samemu![]()
5D3, 6D, 50D, S14/2,8, 17-40/4L, 24/1.4IIL, S50/1.4EX, 85/1.8, 100L macro, 135/2L, 70-200/2.8L, 100-400L
Witam, też mam problem z wycena usługi a nie chciałem zaczytać nowego tematu więc się podepnę pod ten, mam do zrobienia zdjęcia z okazji 1 roku otwarcie małego hotelu z restauracja którzy głownie są nastawienia na imprezy ślubne, zdjęcia głównie reportażowe bez żadnego pozowania, czas pracy to 6h i zdjęcia tylko na płycie, ile można powiedzieć żeby nie zniechęcić ?