Strona 55 z 66 PierwszyPierwszy ... 545535455565765 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 550 z 659

Wątek: ile za zdjęcia?

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Jak to mniej? Można brać mniej niż "za free"? Dopłacasz?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Jak to mniej? Można brać mniej niż "za free"? Dopłacasz?
    Chodzi o mniej niż 2300 zł.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Za to samo co Michał Sokołowski chce więcej. Swoja drogą, to przydałoby sie Michale, żebys podlinkował te swoje wywody na stronce. Zaoszczędzisz na tłumaczeniu klientom, dlaczego za tyle, a klienci zaoszczędzą czas przy poszukiwaniu foto-pstryka.
    drogi Dinderi,

jest takie coś w reportażu jak wyczucie momentu oraz "oko" - o wiele ważniejsze niż obróbka i torba z eLkami....
    nie chcę być nieskromny, ale to wyczucie momentu czasami u mnie się "pojawia"..... podobnie jak "oko" - fakt, rzadko, zbyt rzadko, ale się pojawia. I uwierz mi - są ludzie (klienci) co to potrafią dostrzec. (na moje szczęście).

Fakt - portfolio mam nieaktualne (zwłaszcza obróbkowo) ale obiecuję poprawę.
    Jak tylko zaktualizuję - nie omieszkam Cię powiadomić.

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dancio Zobacz posta
    ...
    Kalina marketin ma dobry i poleca Julke Molner a ja bym na wesele za ta kase dla przykladu nie wzial... chodz bierze podobnie.. wiec jak powiedzialem marketing wazna sprawa..

...
    No jak się wpisze w google "fotografia ślubna" to widać (pierwszy niesponsorowany link) efekt działania PSFŚ. Mnie osobiście zaskoczyła siła działania.
    Z innej beczki, Nestle Aquarel i Nałęczowianka to jest ta sama woda, a cena różna bo butelkę Nałęczowianki projektował jakiś znany Włoch .
    Marketing to moc, ciemna moc.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Marketing się przydaje jak mamy dwa porównywalne produkty, gówno dobrze wypromowane nie zastąpi czekolady.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez polm Zobacz posta
    No jak się wpisze w google "fotografia ślubna" to widać (pierwszy niesponsorowany link) efekt działania PSFŚ. Mnie osobiście zaskoczyła siła działania.
    trochę nie wiesz co piszesz, wybacz.....

fakt, że Kalina jest na pierwszej stronie w googlach na frazę "fotografia ślubna" nie ma związku z PSFŚ......

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    trochę nie wiesz co piszesz, wybacz.....

fakt, że Kalina jest na pierwszej stronie w googlach na frazę "fotografia ślubna" nie ma związku z PSFŚ......

Nie chodziło mi o Kalinę. Wpisz i zobacz o co mi chodziło. 1 niekomercyjny link, a nie 1 strona. Jak już to zrobisz, to Ci wybaczę.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez polm Zobacz posta
    Nie chodziło mi o Kalinę. Wpisz i zobacz o co mi chodziło. 1 niekomercyjny link, a nie 1 strona. Jak już to zrobisz, to Ci wybaczę.
    hmm u mnie julia molner na 1

kurna ciekawe ile trzeba teraz wydać na takie pozycjonowanie
    no comment...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    hmm u mnie julia molner na 1

kurna ciekawe ile trzeba teraz wydać na takie pozycjonowanie
    około 500 zł miesięcznie (w zależności od firmy) za jedną frazę np. "fotografia ślubna".

po 6 - 10 miesiącach jest efekt - pierwsza strona.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ja znam taką firmę co biorą znacznie mniej i płacisz tylko jak znajdujesz się na 1 stronie.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Strona 55 z 66 PierwszyPierwszy ... 545535455565765 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów