Pokaż wyniki od 1 do 10 z 659

Wątek: ile za zdjęcia?

Mieszany widok

Domyślnie

Napisze na przykładzie wrocławia i okolic.
    Stawka za chrzciny - 600zl 20 zdjęć z całej uroczystości w albumie.
    Ślub tutaj lecę pakietami, najtaniej 1200 zł , max 2500 zł.
    Też mam sporo potencjalnych klientów dla których 1200 to dużo jak słyszą ze to pakiet bez odbitek to już wogóle robią wielkie oczy, jestem po pierwszym sezonie i dopiero buduje folio, narazie ledwo zarobiłem na zbudowanie strony www i nowy korpus na przyszły rok, a gdzie tu z czegoś żyć ? W innych rejonach Polski tej jest tak ciężko ? We Wrocku furorę robią teraz osoby które jedna ręką "filmują" a druga robią zdjęcia ...

Uzależniony Awatar Lulu1988
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marceliwroc Zobacz posta
    ...W innych rejonach Polski tej jest tak ciężko ?
    Narazie robię za darmo (jutro ostatni ślub), ale jakbym na tą chwilę brał tyle co Ty za takie pakiety (1200zł bez odbitek) to bym musiał skakać ze szczęścia. Przez ostatnie miesiące udało mi się porozmawiać o cenach z kilkoma ludźmi: kiedy mówiłem (żartobliwie) o 800zł to słyszałem "sporo", kiedy mówiłem (trochę mniej żartobliwie) 1000-1200zł to słyszałem duuużo, bardzo duuużo, kiedy mówiłem (bez żartów) minimum 1500zł to najczęściej słyszałem, że tyle to jest bez sensu płacić itd lub nie słyszałem już nic, ale za to oczy rozmówcy mówiły wszystko, czyli "chyba cię chłopie [cenzura]".
    Mam tylko nadzieję, że jak już wejdę w ten rynek to uda mi się w nim nieco zamieszać, bo przecież do odważnych świat należy Tylko, żebym później nie żałował
    Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Uprawnienia umieszczania postów