Złoty człowiek, sam sobie odpowiada na pytania które zadałPytanie tylko po co pośrednictwo forum do tego.
Złoty człowiek, sam sobie odpowiada na pytania które zadałPytanie tylko po co pośrednictwo forum do tego.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
No to się rzadko zdarza żeby ktoś tak szybko ogarnął i sam sobie odpowiedział![]()
Miszcz![]()
no comment...
Oczywiście że Miszcz , Mistrz czy jak tam chcecie . Ulżyjcie sobie Panowie i Panie i napiszcie jeszcze coś na mój temat - ofiara sama do Was przyszła . Nie musi być wcale na temat.
------------------------------------------------
:-(
hmnnnn...
>Mam poważny problem.W moim małym mieście prowadzę sklepik osiedlowy. wszystkie towary mam najlepsze i najsmaczniejsze. Ale obok stoi drugi sklep co ma wszystko tańsze i na pewno gorszej jakości. Doradźcie mi co można zrobić by Oni podwyższyli ceny. To co oni sprzedają jest beznadziejne i nie tak dobre jak moje.
Ja bym wstydził si sprzedawać takie rzeczy>
pozdrawiam ;-)
i humor jakoś mi się poprawił
golek
Dobry żart ahahhahaah :-)
A jest jedno rozwiązanie. Kup 300D / 10D + EF28-80 + 270EX i trzaskaj śluby po 500zł i oddawaj na 9x13. Koleś albo zejdzie z cen i zbankrutuje albo straci klientów bo będzie za drogi.
Chyba, że jesteś choć trochę lepszy od tego kolesia, to wtedy patrz wyżej na odpowiedzi "złośliwych" forumowiczów ;-)
C5DIII,| C20/2.8, C28/1.8, S35/1.4, C50/1.4, C100/2.0
Raczej zostanie przy tym co mam ale twój pomysł nie jest głupi zieli33![]()
Było nie pisać tak bzdurnego samego w sobie posta to by nie było komentarzy.
To w jaki sposób to napisałeś jest komiczne po prostu.
Jakbyś chociaż wiedział czy pracuje nie legalnie to rozumiem a tak no panie szczym do ludzi ja się pytam.
no comment...
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---