Ja podniosę bo syn mi się urodził.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Mi szkoda by było marnować czasu na bezsensowne spotkania. Nie mam cennika bo to zmusza klienta do kontaktu mailowego albo telefonu i to już jest jakaś interakcja. Poza tym informowanie całego świata o moich zarobkach jakoś mi nie leży.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Są plusy i minus posiadania cennika na stronie , chyba nie ma miejsce na takie rozmowy ;]
no comment...
W dodatku ten sam co 3 lata temu, dziecko jest dziecko, podnieść zawsze można, nie?
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 08-09-2010 o 23:57 Powód: Automerged Doublepost
Coś m ki się widzi, że niedługo trzeba będzie jakimś ministerialnym zarządzeniem postanowić, że fotografią ślubną mogą zajmować się tylko samotni kawalerowie o ustabilizowanym statusie materialnym...
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!