Zobacz wyniki ankiety: Czy wg Ciebie cyfrowy średni format zaniknie?

Głosujących
187. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 54 z 54

Wątek: Koniec średniego formatu?

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Witam

W związku z artykułami o wspomnianej Leice S2 i nowym systemie MF, Natrafiłem też na dość ciekawy (choć mam mieszane, niepotwierdzone uczucia co do obiektywnosci:smile test porównawczy małego obrazka z dwoma lustrami średnioformatowymi: Hasselblad H3, Mamiya AFDIII, Sony Alpha 900

Czapki z głów przed Alfą... Nawet MF nie daje mu rady.. Czas na porównanie z Linhoffem albo Tachiharą..:smile:

Pozdrawiam
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Już była na ten temat nawet u nas dyskusja:
    http://www.canon-board.info/showthre...=25539&page=81
    od posta #809. Ogólnie dość ciekawie to wygląda, gdy test przeprowadza ambasador marki SONY...
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mate00sh Zobacz posta
    Już była na ten temat nawet u nas dyskusja:
    http://www.canon-board.info/showthre...=25539&page=81
    od posta #809. Ogólnie dość ciekawie to wygląda, gdy test przeprowadza ambasador marki SONY...
    no to z newsem wyjechałem..

Btw; jak ten czas szybko leci.. ja ciągle myślałem, że Sony FF wypyścił ledwie parę miesięcy temu, a to już prawie rok..;-)
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

http://forum.getdpi.com/forum/showthread.php?t=4333

Ale to jest fajne, tylko ta cena...
    Kolegów o słabej silnej woli przestrzegam przed klikaniem w powyższy link... Pełnoklatkowe (prawie) 6x4.5 z 60,5 MPix...
    Ostatnio edytowane przez mate00sh ; 18-08-2009 o 11:51
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów