Ale tamron w tej chwili bardzo dobrze działa na 400D. Co śmieszniejsze niezależnie od odległości czy ogniskowej, a na 50D tak świruje. Serio, dobija mnie to. W przypadku 50D nie do wyregulowania sprawa
Mnie niestety nie stać na lepsze szkła, ale mimo wszytsko te powinny dobrze działać..Może po prostu wadliwy aparat...
W tym programie nie ma logiki, ale mimo wszystko najbardziej mi pasuje ze wszystkich których używałem. WB to nie taki straszny problem, ale... Sprawa bardzo prosta do wyregulowania, ale trochę irytująca biorąc pod uwagę ze X lat starszy i "słabszy" model lepiej sobie z tym radziMimo wszystko dzięki. Może kiedyś to naprawią.
Niestety mam wrażenie że w niektórych sytuacjach i ustawieniach ten z 400D działał lepiej, ale może to tylko moje urojeniaCo prawda 50D przy AF ustawionym na punkt centralny jest niemalże bezbłędny, co przy 400D zależało od szczęścia... Albo trafił, albo nie. Pół na pół. No cóż... Dzięki
Tak pewnie będę musiał zrobić. Ale czemu z 50D działa do kitu, skoro przy 400D nie miał większych problemów? Dziwnie mi się to wydaje.
I o to właśnie chodzi, ale w sumie wolałbym, żeby zdjęcia wyglądały w miarę realnie.. Skoro analogiem dałem radę robić zdjęcia i do samego końca procesu nie widziałem czy wyszło, czy też nie, to i to przeżyjęW sumie wyświetlacz to dla mnie żaden problem. Bardziej martwię się tymi sprawami związanymi z AF...
Amen.
Mam niestety podobne wrażenie... To pozostaje mi komis (o ile pamiętam w W-wie na Żytniej?) i rok czekania, aż przyślą sprzęt spowrotem?