Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
Na 7 postów 0 na temat zdjęć, 2 na temat makijażu a reszta to przepychanki. Do tego dużo wykrzykników, trochę chamstwa i mamy początkującego forumowego pieniacza.
Każdy kiedyś zaczynał Panie Pank więc postów jak na razie 7, chamstwem odpowiadam na chamstwo, a wykrzyknik to taka sama forma wypowiedzi jak wszystkie litery alfabetu. Do przepychanek mnie sprowokowano, a ja zazwyczaj się bronię gdy atakują - ludzki odruch

Z tego wszystkiego wyłania się obraz "początkującej forumowej pieniaczki", która obrała tą drogę świadomie i pewnie! Nie mam zamiaru być opluwaną i jeszcze dziękować za to, że tym razem uprzejmie nie trafiono w twarz

Kończę jednak tą miłą pogawędkę bo Panowie zapomnieli, że to forum fotograficzne. Jeżeli nie można wyrazić swojej absolutnie niekrzywdzącej opinii na temat twórczości (patrz początek), to nie wiem w jakim celu zasiadacie przed komputerami logując się tu namiętnie dzień w dzień.

Mimo wszystko mile żegnam i jeszcze raz zaznaczam - wstąpiłam tu po to aby się uczyć, poznawać, dowiadywać i wymieniać cenne uwagi, a nie polemizować z chamstwem i brakiem ogłady okraszonym sporą ilością męskiego szowinizmu (daruję sobie wykrzyknik).