locka zazwyczaj uzywam gdy aparat siedzi w plecaku, nie umie sie przyzwyczaic ze aparat ma IF i pierwsze co robi po zawieszeniu na szyi to wlaczam lock i wylaczam af, takie glupie przyzwyczajenie z analoga...Zamieszczone przez Vitez
locka zazwyczaj uzywam gdy aparat siedzi w plecaku, nie umie sie przyzwyczaic ze aparat ma IF i pierwsze co robi po zawieszeniu na szyi to wlaczam lock i wylaczam af, takie glupie przyzwyczajenie z analoga...Zamieszczone przez Vitez
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
według mnie obiektyf sigma to strata forsy lepiej dołożyć 100zł i kupić coś lepszego , mówie tak bo mam z tymi obiektywami złe doświadczenia
To zależy co kto lubi... Ja mam sentyment do SIGMY i w drodze idzie kolejne szkło Sigmy. Zresztą szkła z wyższej półki chyba są porównywalne i chyba co do tego nie ma nikt wątpliwości... A zresztą jak dołożysz 100zł to nie wiem czy będziesz miał aż tak lepszego canona...Zamieszczone przez metsch
![]()
50d + Canon 24-105 f4 IS |Reszta bubli i kompletnie brak czasu...
chyba komus sie pomylily przedzialy cenoweZamieszczone przez metsch
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Ale nastepnym razem spojrz dokladnie na tytul watku, nastepnie cene tytulowego obiektywu i pomysl zanim napiszesz - proszeZamieszczone przez metsch
.