Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Sigma 135-400 @ 300d

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Tez ci sie bedzie wysuwal jak sie wyrobi... m.in. na to jest przycisk 'lock' na nim - niestety tylko przy 28mm.
    locka zazwyczaj uzywam gdy aparat siedzi w plecaku, nie umie sie przyzwyczaic ze aparat ma IF i pierwsze co robi po zawieszeniu na szyi to wlaczam lock i wylaczam af, takie glupie przyzwyczajenie z analoga...
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Dopiero zaczyna Awatar metsch

Domyślnie

według mnie obiektyf sigma to strata forsy lepiej dołożyć 100zł i kupić coś lepszego , mówie tak bo mam z tymi obiektywami złe doświadczenia

Bywalec Awatar kartel
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez metsch
    według mnie obiektyf sigma to strata forsy lepiej dołożyć 100zł i kupić coś lepszego , mówie tak bo mam z tymi obiektywami złe doświadczenia
    To zależy co kto lubi... Ja mam sentyment do SIGMY i w drodze idzie kolejne szkło Sigmy. Zresztą szkła z wyższej półki chyba są porównywalne i chyba co do tego nie ma nikt wątpliwości... A zresztą jak dołożysz 100zł to nie wiem czy będziesz miał aż tak lepszego canona...
    50d + Canon 24-105 f4 IS |Reszta bubli i kompletnie brak czasu...

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

chyba komus sie pomylily przedzialy cenowe
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ale nastepnym razem spojrz dokladnie na tytul watku, nastepnie cene tytulowego obiektywu i pomysl zanim napiszesz - prosze .

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów