Zamieszczone przez mxdanish
juz boje sie wchodzic do toalety, BTW jak z lapaniem ostrosci w tej sigmie, majakies problemy na dlugim koncu ?
Zamieszczone przez mxdanish
juz boje sie wchodzic do toalety, BTW jak z lapaniem ostrosci w tej sigmie, majakies problemy na dlugim koncu ?
Ostatnio edytowane przez thorin ; 12-08-2005 o 08:33
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Mało tego ja patrze przez wizjer aparatu a tam... no kto? Tak, FotomukaZamieszczone przez thorin
![]()
350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4 L
www.pilaczynski.net
Zamieszczone przez Robert P.
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
moja IMO nie ma,
dzieciak z sampla był robiony na 400mm na analogu
na dziobie był filtr byle jaki uv
co do ciezkiego chodzenia zoomu to jasne jest że powinien: sie nie wysuwać samoczynnie, dać sie precyzyjnie ustawiać i nie zasysać syfu![]()
brak mi tylko tej precyzyjności,
choć jak z samoczynnym wysuwaniem sie jest to niewiem
bo nie nosze go zwisającego w dół na szyi
pozdrawiam
un point c'est toi
fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10
Zamieszczone przez jadeit
no wlasnie i to chyba jest najwiekszy minus tzw. pompek... niewiem jak to jest z elkamiale jestem zadowolony ze moj tamron ma "odkrecany" zoom...
no niestety tym razem tak. bo jak dla mnie to możemy wylaczyc kto ma ile postow. jak jestem na forum to po to zeby pomoc i otrzymac pomoc, ewentualnie pogadac. a ze jest takie cos jak licznik postow to nie moja sprawa.Zamieszczone przez kartel
absolutnie żadnych... zwłaszcza że narazie do 26tego dopóki na żytnią nie sprowadzą mi kołeczków do podtrzymywania dolnego lustra robię manual focus wszystko bo AF nie działaZamieszczone przez thorin
![]()
Zamieszczone przez jadeit
no wlasnie a jak go nosisz... ja nosze "ryjem w dol" na ramieniu ale trzymam dlonia za mocowanie do statywu, no chyba ze jest podpiety do statywu to biegam z takim 2metrowym ogonem a sprzet trzymam za obiektyw...
musze gdzies wyczaic na allegro taki fajny uchwyt na dlon jak do kamer tylko do dSLR ów... Matin cośtam Grip
nosze go lufą do przodu poziomo cały zestaw
trzymając za rure i za body drugą ręką
ew. rura połozona na lewej rece w zgięciu łokciacoś jak trzymanie dziecka
![]()
a druga trzyma puszke
pozdrawiam
un point c'est toi
fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10
Tez ci sie bedzie wysuwal jak sie wyrobi... m.in. na to jest przycisk 'lock' na nim - niestety tylko przy 28mm.Zamieszczone przez thorin