Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Tani kompakt

Dopiero zaczyna

Domyślnie Tani kompakt

Szukam taniego, dobrego aparatu, który miałby być prezentem. Przyznam, że zależy mi na cenie, ale nie chcę kupić też całkowitej tandety. Nie mam pojęcia o aparatach kompaktowych dlatego zwracam się do was Oczywiście mówimy o nowym aparacie.
    Może A470?
    Ostatnio edytowane przez Mirao ; 28-04-2009 o 18:57

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Witam
    Zdarzyło mi się ostatnio kupować kilka aparatów na prezent też byłem ograniczony kwotowo. Kupiłem 2 kompakty sony (ca 800 zł) i 2 kodaki (do 500 zł). Obdarowani byli bardzo zadowoleni. Wyszukiwałem przez porównywarki cen, tam są też opisy użytkowników, na moje oko 50 % tych opisów jest prawdziwych. Kupował bym tylko znanych producentów foto, bez wynalazków np. mediXX, samsXX itp.
    pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez El_Mo Zobacz posta
    (...)Wyszukiwałem przez porównywarki cen, tam są też opisy użytkowników, na moje oko 50 % tych opisów jest prawdziwych.(...)
    Na moje oko 50% (albo i więcej) jest nieprawdziwych. Problem jest taki, że żeby je odróżnić trzeba znać aparat z autopsji, albo naczytać się testów. Zerknij sobie np. na ceneo.pl i opinie o SX1. Widać, że połowa jest napisana przez jedną osobę. Lepiej znaleźć test w sieci na sprawdzonej stronie (optyczne.pl, dpreview.com itp.).

Uprawnienia umieszczania postów