Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: [BeatX] fotografia koncertowa

Mieszany widok

minialexandra
    Guest

Domyślnie

Czesc, jestem nowa. Potrzebuje porad. Bylam ostatnio na koncercie i porobilam pare fotek, ale one sa jakies dziwne. Jestem poczatkujaca, wiec poradzcie mi co jest nie tak. Jakie parametry mam ustawic.Winne jest tez na pewno piwko popijane pomiedzy robieniem zdjec, ale nie sa one takie, jak powinny byc, dlaczego??? Szykuje sie na nastepny koncert w takich samych warunkach oswietleniowych. Za wszelkie porady bede wdzieczna. Narazie mam Canon 450d no i obiektyw do kitu - EF - S 18-55 IS. Zbieram pieniadze na inny obiektyw, ale najpierw musze sie nauczyc robic zdjecia
    Ostatnio edytowane przez minialexandra ; 10-05-2009 o 18:28

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez minialexandra Zobacz posta
    Czesc, jestem nowa. Potrzebuje porad. Bylam ostatnio na koncercie i porobilam pare fotek, ale one sa jakies dziwne. Jestem poczatkujaca, wiec poradzcie mi co jest nie tak. Jakie parametry mam ustawic.Winne jest tez na pewno piwko popijane pomiedzy robieniem zdjec, ale nie sa one takie, jak powinny byc, dlaczego??? Szykuje sie na nastepny koncert w takich samych warunkach oswietleniowych. Za wszelkie porady bede wdzieczna. Narazie mam Canon 450d no i obiektyw do kitu - EF - S 18-55 IS. Zbieram pieniadze na inny obiektyw, ale najpierw musze sie nauczyc robic zdjecia
    1. W czyichś wątkach zdjęciowych nie pokazujemy swoich zdjęć. Jest to co najmniej niegrzeczne.

2. Na forum zamieszczamy zdjęcia o dłuższym boku max 800 pikseli

3. Założyłaś własny wątek, który został usunięty z powodu nieprawidłowej prezentacji zdjęć - w wątkach galeriowych pokazujemy zdjęcia, nie linki do galerii (Pkt 2. zasad publikacji zdjęć).

4. Jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć, masz pytanie - to najpierw zadaj je przeszukując forum : http://canon-board.info/announcement.php?f=11&a=20 , potem w odpowiednim podforum. Odnośnie koncertów sugerowałbym na przykład ten wątek: http://canon-board.info/showthread.php?t=40141

Uprawnienia umieszczania postów