Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: [BeatX] fotografia koncertowa

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Wracajac do fotek autora watku.
    Maja fajny klimat te zdjecie. Dobrze wykorzystane swiatlo na plus
    No i fotka z fanami bardzo dobra i ta podoba mi sie najbardziej
    Ostatnio edytowane przez DonBolano ; 10-05-2009 o 22:55
    Na świat spoglądam przez armatę...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez minialexandra Zobacz posta
    Czesc, jestem nowa. Potrzebuje porad. Bylam ostatnio na koncercie i porobilam pare fotek, ale one sa jakies dziwne. Jestem poczatkujaca, wiec poradzcie mi co jest nie tak. Jakie parametry mam ustawic.Winne jest tez na pewno piwko popijane pomiedzy robieniem zdjec, ale nie sa one takie, jak powinny byc, dlaczego??? Szykuje sie na nastepny koncert w takich samych warunkach oswietleniowych. Za wszelkie porady bede wdzieczna. Narazie mam Canon 450d no i obiektyw do kitu - EF - S 18-55 IS. Zbieram pieniadze na inny obiektyw, ale najpierw musze sie nauczyc robic zdjecia
    1. W czyichś wątkach zdjęciowych nie pokazujemy swoich zdjęć. Jest to co najmniej niegrzeczne.

2. Na forum zamieszczamy zdjęcia o dłuższym boku max 800 pikseli

3. Założyłaś własny wątek, który został usunięty z powodu nieprawidłowej prezentacji zdjęć - w wątkach galeriowych pokazujemy zdjęcia, nie linki do galerii (Pkt 2. zasad publikacji zdjęć).

4. Jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć, masz pytanie - to najpierw zadaj je przeszukując forum : http://canon-board.info/announcement.php?f=11&a=20 , potem w odpowiednim podforum. Odnośnie koncertów sugerowałbym na przykład ten wątek: http://canon-board.info/showthread.php?t=40141

minialexandra
    Guest

Domyślnie

Ok, dzieki za uwagi

Początki nałogu Awatar rojo
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

1 nie gada za nic, niepotrzebne foto, 2 lepiej choć fajnie by było bardziej profilowo, 3 bardzo dobra tylko jak pisali kontrast bym podkręcił, 4 z bani bo foto które możesz zrobić na każdym koncercie, nie czuć muzy niestety w zdjęciu zestawu perkusyjnego, znacznie ciekawszy jest jakiś rozedrgany gość z pałeczką od przodu i wywalonym jęzorem na zewnątrz , 5 niepotrzebna bo jest 6, która mówi to samo a 1000 razy lepiej i 6 owa jest chyba nalepsza z nich wszystkich, 7 też ładnie gada tylko te magentowe czerwienie troche mnie rażą no ale tak to jest na koncertach, ostatnie może i ma sens w galeri z koncertu jako całego reportażu ale jako samodzielne zdjęcie raczej się nie broni i bardziej przypomina cyrk albo rynkowy program światło i dźwięk niż koncert Comy

Koncerty to kawał ciężkiej roboty niestety i ciężko od dobry efekt... Galerię funkcjonują jako reportaże raczej niż pojedcze zdęcia a to co pokazałeś to za dużo na pojedyńcze a za mało na reportaż.

A technicznie jest dobrze, ten tamron całkiem daje radę jak widzę...

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

dzieki wszystkim za wizyte i komentarze

Cytat Zamieszczone przez rojo Zobacz posta
    Galerię funkcjonują jako reportaże raczej niż pojedcze zdęcia a to co pokazałeś to za dużo na pojedyńcze a za mało na reportaż.
    masz w 100% racje, troche za bardzo sie rozpedzilem z tymi zdjeciami.
    umiejetnosc segregacji, czy wyboru zdjec to sztuka sama w sobie
    no nic, nastepnym razem prezentacja bedzie bardziej wyrafinowana.
    pozdro
    Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Viltrox 75/1.2
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Początki nałogu

Domyślnie

podobają mi się tylko 6 i 7
    ale za to bardzo cholernie mi się podobają

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów