Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 57

Wątek: [moher] Sport, żużel...

Mieszany widok

Domyślnie [moher] Sport, żużel...

pare słów o mnie ... do sportu używam 40D, i jestem bardzo zadowolona z tej puszki. głównie fotografuje sport, z naciskiem na żużel, dlatego padł wybór właśnie taki a nie inny. cały czas się ucze

zaczne może od najnowszych zdjęć, z sobotniego Grand Prix Czech na żużlu.

będę wdzięczna za wskazówki, komentarze i opinie

1. Greg Hancock

2. Fredrik Lindgren

3. Finał Grand Prix Czech

4. Emil Sajfutdinov

5. Radość Rosjanina

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez moher ; 27-04-2009 o 17:21
    C5DII | C40D | Sam8/3,5 | C35/1,4L | SMCTakumar50/1,4 | C70-200/2,8L | C580EXII | m42

Początki nałogu Awatar DonBolano
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

1. Bardzo udane kadry!
    2. Jakie to szklo?
    3. Robilas z trybun, tak?
    4. Moher? Czemu? :P
    Ostatnio edytowane przez DonBolano ; 27-04-2009 o 17:43 Powód: Automerged Doublepost
    Na świat spoglądam przez armatę...

Uzależniony

Domyślnie

1. Bardzo ładnie panoramujesz, zwłaszcza dwójeczka wymiata pod tym względem.
    2. Też bym tak chciał.
    3. I love you. :-D

Coś już napisał Awatar gushman

Domyślnie

Kadry faktycznie bardzo udane. Dwójka wymiata - nie pamiętam kiedy widziałem ostatnio panoramowanie robione od d... strony.
    Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

witam Cię Kasiu, chyba się znamy, przynajmniej z widzenia ;-)

początki jak najbardziej udane, chociaż ja sobiście bardzo nie lubie panoramowania od strony trybun, całe szczęście nie każdy myśli tak jak ja ;-)
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Domyślnie

szkło - to tylko zwykle 17-85 Canona, poprostu niczym lepszym nie dysponuje, więc nie mam wyboru panoramowanie bardzo lubie, to jedno, ale prawda jest także taka, że w późniejszej fazie zawodów nie miałam już innej opcji - na 85mm przysłona 5,6 = zero szans na mrożenie ruchu. dlatego wszystkie zdjęcia po zachodzie słońca są panoramami jestem w trakcie inwestycji w 70-200 f/2,8 , to będę mieć duużo większe pole manewru. narazie jest jak jest

robiłam ok. 1 metra do 2 metrów od pasa bezpieczeństwa.

hehe tak Sebastian, znamy sie, przynajmniej z widzenia chyba nawet pare razy w parkingu pare słów zamieniliśmy. odnośnie panoramowania - z murawy ma swój klimat niewątpliwie, niestety nie było tym razem mozliwości - postaram się naprawić

aaa... moher... wina mojej przemiłej koleżanki jeszcze z dawniejszych lat geneza jest długa, nie będę zanudzać

dziękuje bardzo wszystkim za opinie pozdrawiam
    C5DII | C40D | Sam8/3,5 | C35/1,4L | SMCTakumar50/1,4 | C70-200/2,8L | C580EXII | m42

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moher Zobacz posta
    panoramowanie bardzo lubie, to jedno, ale prawda jest także taka, że w późniejszej fazie zawodów nie miałam już innej opcji - na 85mm przysłona 5,6 = zero szans na mrożenie ruchu. dlatego wszystkie zdjęcia po zachodzie słońca są panoramami
    Czyli: potrzeba matką wynalazku! To, że potrafiłaś dostosować się do warunków oświetleniowych i coś z tego obiektywu jeszcze wykrzesać świadczy tylko o Twoim profesjonalizmie i kreatywności. Ja zabrałbym zabawki i poszedł do domu. No, może jednak obejrzałbym zawody do końca. Z niecierpliwością czekam na dzień w którym wymienisz szklarnię.

Domyślnie

Witam

nr 2 - to je to :-D
    Podoba się bardzo, nieźle to wyszło.

Pozdrawiam Darek
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Domyślnie

tak jaloś ciemnawo na tych fotach - czy mi się tylko zdaje że przydał by się jaśniejszy obiektyw?

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canonborg Zobacz posta
    tak jaloś ciemnawo na tych fotach - czy mi się tylko zdaje że przydał by się jaśniejszy obiektyw?

komentarz roku

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów