Zamieszczone przez thorin
Czyli 300D z gripem nie wchodzi na górę ?? Szkoda![]()
Kurcze, a już miałem łykać tą cobrę. do mojej torby lowepro2aw nie wchodzi zgripowany szarak, i szukam czegoś większego.
Zamieszczone przez thorin
Czyli 300D z gripem nie wchodzi na górę ?? Szkoda![]()
Kurcze, a już miałem łykać tą cobrę. do mojej torby lowepro2aw nie wchodzi zgripowany szarak, i szukam czegoś większego.
jedynym wyjsciem, i ja sobie wlasnie w ten sposob radze, to wyrzucenie jednej poleczki, wtedy 300d + grip na styk wchodzi na sam dol ale jest to pozycja troszke nie odpowiednia (po dluzszym takim wyciaganiu i wkladaniu sprzetu albo cos poprzecierasz sankami na lampe, albo sobie odseparujesz plastik muszli ocznej od gumy) miejsca wtedy na dwa szkla, ale Twoj zestaw jak widze by tam wszedl, o ile nie chcialbys tego zwierciadlanego potwora do tego plecaczka pakowac
EDIT:
milo pomyslec ze ktos jeszcze korzysta z funkcji szukaj![]()
Ostatnio edytowane przez thorin ; 12-11-2005 o 15:02
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Plecak jak na swoją cenę jest po prostu super !!! Ma jedną wadę (niestety) Aparat wielkości eos 300D z gripem, po prostu nie mieści się. Gdyby był troszeczkę głębszy to za tą cenę byłby idealny. Plecak można polecić każdemu kto korzysta z aparatu bez gripa. :razz: :razz: :razz:
To forum jest beznadziejne
Mi sie tam 400D miesci, tylko wlasnie ze bez gripaPlecak ciekawy, za taka cene mysle ze moze byc. Chociaz jakbym mial gdzies na dluzsze wyprawy sie z nim wloczyc to bym chyba zrezygnowal. Na jakies krotkie spacerki moze byc.
Im wiecej zdjec robie, tym bardziej jestem z nich niezadowolony...
No mnie ta cena kusi, do kupienia jest na allegro za 75 zlotych.. No ale mam gripa.. I teraz nie wiem.. Bo ~200-250 zł za inne plecaki to kurcze duzo jest..:/
A na dole z gripem wchodzi, tak?
Ostatnio edytowane przez DonBolano ; 11-06-2008 o 21:42
Przyłączam się do pytania, dorzucając "40D", ewentualnie 40D z gripem.
Jak to przy nim wygląda?
C 5D + C 40D + S 8/3.5+ T 28-75/2.8 + C 50/1.4 + C 85/1.8 + Helios 58/2 + Tair 11-A 135/2.8
& C 430 EX II + 2x4GB Ext III + 3x4GB Ultra II + dużo chęci + mało czasu... ;-)
:: Galeria zdjęć :: Prognoza pogody
Bez przesady. Jak się dobrze przegródki ustawi to wejdzie i xxD z zapiętym obiektywem (no może nie 70-200 2,8) ale większość zoomów tak. Trochę problem się robi jak chcesz wymieniać szkła to wymaga to trochę gimnastyki ale plecak jest okej wg mnie tym bardziej jeśli rozpatrujemy go w kategorii jakość/cena.
Mordo Ty moja !
co do jakości to sie doczepie, po półtorej roku użytkowania urway mi się ramiona w pecaku, niby można przyszyć... tylko po co? Oddałem kumplowi za przysłowiowego browara i zanabyłem Lowepro Orion trekkera, a teraz tamrac Adventure 9. Fakt za 75 złotych nic innego się nie kupi, ale jesli mówimy o jakości to jej za te 75 złotych nie kupimy![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Mnie też się w końcu urwały ramiona przy mocowaniu.
O obiektywach wiem prawie wszystko