no ładnie panowie =) Sergiusz akurat mieszkam na stalowej więc kiedyś można coś opracować ;p
no ładnie panowie =) Sergiusz akurat mieszkam na stalowej więc kiedyś można coś opracować ;p
Nie dostałem od wszystkich zadeklarowanych uczestników pleneru potwierdzenia na temat zainteresowania płatną modelką, jak i nie dostałem info od Sergiusza na temat ceny, zatem pozostaje tak jak było tj, spotykamy się przy rondzie o 17 z moją modelką.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
PS Jeśli ktoś sobie życzy to dla ułatwienia kontaktu mogę wysłać na priv swój nr telefonu.
pkt 8 regulaminu
Oby tylko nie lalo. Ostatnie prognozy sie zmieniaja, raz ma padac, raz pochmurno i slonce na zmiane...
Pozdrawiam!
należy mieć nadzieję, że nie będzie padało, ewentualnie będziemy robić zdjęcia modelki z parasolką z pod parasolki:P
pkt 8 regulaminu
Sergiusz musi się określić ale weź też swoją modelkę !-)
Ja się określiłem na PW,
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
na razie tak to wygląda
1) TIX
2) Garnett
3) odi
4)kizior
5)kizior-junior
Proszę pisać ponieważ sergiusz załatwił modelkę i po prostu trzeba wyliczyć ile to ma kosztować...
Zapomniałem trzeba również spytać innych chętnych o zdanie n.t modelki sergiusza
Ja się pogubiłem,
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
no ja już niestety również
Nie ma co kombinować, zostaje tak jak było na początku, przychodzę ja z własną modelką i tyle. Sergiusza zapraszamy bez modelki!
Ostatnio edytowane przez odi ; 08-05-2009 o 19:46
pkt 8 regulaminu