Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: [MatusP] Streetphoto różnorakie

theCrdity
    Guest

Domyślnie

super zdjęcia. też zamierza zrobić jakiś mały street reportaż tylko nie wiem, czy znajde odpowiednią sytuację.

Zablokowany

Domyślnie

Bardzo fajne prace, będę tu częściej zaglądał !!!

Bywalec
    Miasto
    Bruksela/Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Mam wrażenie, że jakby te zdjecia nie były BW to wiałyby nudą straszną. A tak to się bronią, ale to zalete BW choć parę kadrów fajnych, pewnie.
    moim zdaniem nie bronia sie prawie wcale, nawet tym ze to BW. jedyne fajne to 13. i 14... reszta naprawde wieje nuda. sorry....
    "Dziś w nocy śniła mi się rzeczywistość. z jaką ulgą się obudziłem" S.J.Lec .

flickr

Początki nałogu
    Miasto
    Zamieć

Domyślnie

3 i 18 są naprawdę stricte street.

Domyślnie

Sam pomysł chodzenia po sklepach z aparatem bardzo mi się podoba. Koncert interesujacy, trochę słabiej z wykonaniem, bo w zdjeciach brakuje mi zwrócenia uwagi na coś konkretnego, na jakiś typowo sklepowy niuans, na jakiś detal. twoje zdjęcia są robione jak sobie wyobrażam tak, że stajesz przed stoiskiem i cykasz fotę, a czasami warto trochę powęszyć, znaleźć jakiś absurd i dopiero wtedy nacisnąć migawkę

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Nienajgorsze te pracy, całkiem mi się podobają, jest kilka naprawdę fajnych ujęć, które mi się podobają, jednak tak jak wyżej pisze śmigaczka: brakuje mi jakiegoś motywu przewodniego. Oczywiście poza motywem jakim są sklepy i zakupy. Ciekawa jestem jakby to wyszło gdybyś starał się skupić na jakimś jednym temacie

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów