Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Canon a 64bit'y

Exclamation Canon a 64bit'y

Witam Wszystkich !

Mam dość cieżki problem do rozwiązania, mianowicie po instalacji systemu w wersji 64bit, nie mogę znaleść sterowników do Canona Eos350D.
    Chodzi o robienie zdjęć za pomocą EOS CAPTURE - EOS Utility - BreezeSysDSLRRemote - żaden z tych programów nie widzi aparatu po ustawieniu PC CONNECTION (Win nie wykrywa aparatu) - po włączenie PTP wykrywa aparat ale nie można kożystać z większości opcji w tym z Remote Shooting.

Macie pomysł na rozwiązanie tego problemu.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A jakiego systemu? Bo ja znam co najmniej 3 Windowsy 64bit (XP, Vista, 7 Beta) + parę nieWindowsów jest do znalezienia w wersji 64bit .

Domyślnie

Win 7 64 , ale pewnie i z Visty 64 będą pasowały.

z gory dzieki za linka.

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez laskowski Zobacz posta
    Win 7 64

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ciekawe wojkij... czyżbyś nie załapał się na zapisy do betatestów Win 7 i zazdrościsz pokazując niezbyt adekwatny obrazek ?
    Ja mam betę Win 7 64bit, jak najbardziej legalną, aktywowaną i bardzo ją sobie chwalę, mając ten system teraz jako podstawowy.
    Jak chcesz to mogę Ci oddać klucz do x86 bo nie używam a zarejestrowałem się i ściągnąłem obie wersje...

Niestety... sterowników do Win7 64bit do Canona raczej na razie nie znajdziesz. Tylko co poważniejsi gracze na rynku PC porobili bety (Creative, Nvidia, ATI itp).

A znowóż Canon na swojej stronie downloadów twierdzi że ten system nie potrzebuje jakichś osobnych sterowników. Ciekawe. Pozostaje skontaktować się z Canonem, może coś odpiszą. Ja nawet nie zainstalowałem softu Canona na swoich Win 7 bo używam czytnika a sterowania Remote nie potrzebuję.

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

1:0 dla Ciebie, o legalnej becie nawet nie słyszałem .

A co propozycji to dzięki ale przywiązany jestem do xp .

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez laskowski Zobacz posta
    Witam Wszystkich !

Mam dość cieżki problem do rozwiązania, mianowicie po instalacji systemu w wersji 64bit, nie mogę znaleść sterowników do Canona Eos350D.
    Kiedyś (po instalacji Visty x64) zerkałem co Canon oferuje i były sterowniki pod 64-bitowe Windowsy, ale tylko dla najnowszych aparatów.
    350D to już staroć (w sensie wypuszczania nowych puszek przez Canona), więc nie liczyłbym na zmianę tej sytuacji.
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Uprawnienia umieszczania postów