sigma na dole chyba jest ;]
sigma na dole chyba jest ;]
5d II | 6d | S14 2.8 | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EXII x2
Oj widocznie linki sa odwrotnie. Nie sa przeciez podpisane bezposrednio, ktora jest ktora, tylko w nazwie ogolnie napisalem, wiec chyba widac na oko prawda?![]()
Jestem początkujący i zastanawiam się nad kupnem tego obiektywu.
Rozmawiałem o nim z kumplem, rozmowa zeszła do tego że "będę mieć problemy z ustawieniem odpowiedniego czasu naświetlania i zdjęcia będą albo przepalone albo niedoświetlone". Czy to jest prawda?
Z góry dziękuje za informacje.
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
Przecież zawsze jest wyświetlacz i histogramJestem początkujący i zastanawiam się nad kupnem tego obiektywu.
Rozmawiałem o nim z kumplem, rozmowa zeszła do tego że "będę mieć problemy z ustawieniem odpowiedniego czasu naświetlania i zdjęcia będą albo przepalone albo niedoświetlone". Czy to jest prawda?
Z góry dziękuje za informacje.Ja jestem właśnie po pierwszym zleceniu z tym obiektywem i powiem, że spisał się bardzo dobrze. Wcześniej miałam Tokine 10-17 fish i różnicy nie widzę. Także jak najbardziej polecam, szczególnie za tą cenę.
Nie przymykaj do 19. Maksymalna rozdzielczość w centrum jest dla 5.6 : http://optyczne.pl/161.4-Test_obiekt...ć_obrazu.html