Dostałem maila z numerem paczki UPS.
Więc jutro fish u mniezamówienie z 16.04.2009r.
qrcze, ja nie dostalem mailajutro dzwonie do nich
zobaczcie jak 8-ki ida (niczym cieple buleczki)do Nikosiow
http://allegro.pl/item652401714_samy...d300_d700.html
Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub
ja to bym miał taka prosbe może ktos kto kupił własnie samyanga miał wcześniej lub ma styczność z pelengiem porównał te dwa obiektywy i doradził co lepsze?? Nie zwracając uwagi na cene tzn załóżmy ze peleng kosztuje 899zł![]()
I masz rację - Peleng jest fisheyem kołowym, a Samyang pełnoklatkowym.
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
Wygląda na to że wysyłają za kolejnością, mam pytanie o której dostaliście mniej więcej maila z nr listu przewozowego ??
Ja zamowilem 26 kwietnia i na razie cisza...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
EDIT: wysłali :]
Ostatnio edytowane przez DonBolano ; 04-06-2009 o 09:22 Powód: Automerged Doublepost
Witam ponownie, moja paka została wysłana wczoraj, dzisiaj z kolei dostałem nr listu, po śledzeniu widzę żę jest już w moim mieście, tak że dzisiaj odbieram
pozdr![]()
Powiem szczerze że nie rozumiem kilku (-nastu? -dziesięciu? ) ostatnich postów.
Cierpliwość to jedna z najważniejszych cech fotografa.
Porównywanie, chwalenie się, tupanie nóżką kto kiedy zamówił, kto o której godzinie emaila otrzymał itd... jest zarówno niezbyt ciekawe, jak i niezbyt ciekawie o was świadczy, jak i wreszcie niezgodne z tematyką wątku.
Kto otrzyma obiektyw i go przepstryka niech tu śmiało opisuje wrażenia, pokaże zdjęcia itp.
Reszta kupujących go - niech się lepiej powstrzyma przed spamowaniem "ja już zamówiłem" "ja już mam maila" "a ja numer przesyłki".