Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: awaryjność 300d ??

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Kurekta: z ostatniej wizyty Viteza wynika, że jest za darmo. Z resztą się zgadzam.
    Drobniejsza kurekta - zostawienie w serwisie na przeglad ogolny w tym sprawdzenie migawki kosztuje 40zl a nie 20zl jak gawryl napisal.
    Sprawdzenie pobiezne od reki - za darmo.
    Musza to robic jakims kabelkosoftwarem bo trwalo 2 minuty max.

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Vitez, to nie problem 20..40 PLN, tylko taki że sprzedający jest ze Śląska, ja z Radomia, a serwis Cwanona tylko w Wawie.. Sprzedający chce oddać w dobre ręce, ale tylko odbiór osobisty... kuźwa chyba znowu poczekam na lustro... albo kupię tego S2 IS i tyle
    Pozdrawiam
    Marek

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarekC
    Vitez, to nie problem 20..40 PLN, tylko taki że sprzedający jest ze Śląska, ja z Radomia, a serwis Cwanona tylko w Wawie.. Sprzedający chce oddać w dobre ręce, ale tylko odbiór osobisty

No to co za problem? Umowcie sie obaj na ogledziny i odbior osobisty body na Żytniej w Warszawie 8)

Początki nałogu Awatar Semtex
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja bym się z gościem umówił na Żytniej i jeżeli on na to porzystanie to.... prawdopodobnie jest tak jak mówi , jeżeli nie będzie chciał to raczej coś jest nie tak. Parę razy to przećwiczyłem na allegro - droższe rzeczy zawsze odbierałem na miejscu po umówieniu i jak dotąd nigdy się nie zawiodłem.
    5d + L plecak

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów