Ej, jutro ma być słońce, i my jedziemy z kumplem na te Łęgi Rogalińskie. Ktoś jeszcze ?![]()
Ej, jutro ma być słońce, i my jedziemy z kumplem na te Łęgi Rogalińskie. Ktoś jeszcze ?![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
O której? I jak tam najlepiej dojechać?Zamieszczone przez Cichy
350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4 L
www.pilaczynski.net
No widzisz co straciles ? Byla nawet konkurencja pt "lizanie L'ki"Zamieszczone przez gawryl
![]()
Dojazd z Poznania: RONDO STAROŁĘKA, Starołęcką w dół, cały czas prosto aż do Rogalinka , przecinamy drogę główną 431 Mosina - Kórnik i jedziemy prosto - po lewej stronie jest jakiś sklep i za jakieś 15 m skręcamy w drogę polną w lewo i jedziemy z 300 m , tam jest polana między drzewami. No dojazd prostyi jest niedaleko - zaznaczyłem na mapce.
Genaralnie z ronda Starołęka do samego końca jedziemy prosto (ok. 18 km) i skręcamy tylko kilkaset metrów w lewo.
My będziemy tam ok 8. Telefon do mnie 691 626 268.
MAPKA POGLĄDOWA :
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 13-08-2005 o 22:11
Polaco to pewnie ten z broda?
http://pilaczynski.ovh.org/zlot/photos/photo28.jpg - Cichy... i ty na to pozwoliles?![]()
![]()
mam oblizany obiektyw , bleeee..Zamieszczone przez Vitez
PS. http://pilaczynski.ovh.org/zlot/photos/photo30.jpg - BF![]()
To jak, b ędzie ktoś jeszcze jutro ??
no niezły BF...Zamieszczone przez Cichy
;-)
wreszcie dotarłem do chaty, fotki się ściągają, zaraz je "wywołam" i coś tam pokażę, ale oj, lizanie było niezłe...dobrze, że eLka szczelna jest :cool:
a'propos jutra: ja niestety nie mogę... kiepsko z czasem, poza tym o 8.00 rano to najczęściej dopiero się kładę...
a poza tym to w ogóle było fajnie! czyli pierwszy zlot wielkopolski mamy za sobą (pierwszy dzień pierwszego zlotu).
pozdro.,
m.
350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4 L
www.pilaczynski.net