ktoś z Katowic jedzie? :P
Venio, bedziesz ?Zamieszczone przez Venio
BTW a co z innymi miastami ? W-wa, Wroclaw, Gdansk, itp ? Nie chce Wam sie przyjezdzac ?![]()
Wlasnie, tym bardziej, że to jeszcze ponad tydzień, spokojnie można sobie weekend zaplanować.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Zalezy czy starzy dadzą mi kase i czy ktos z Katowic jeszcze będzie jechał... bo samemu mi sie nie chce ;] jak będzie ktos chętny to sie zastanowieZamieszczone przez Polaco
![]()
To moze wyslij jakies PW z zaproszeniami ?Zamieszczone przez Venio
Moze ktos bedzie chetny, w sumie to za tydzien bedzie
![]()
Chętnie bym pojechał ale mam w tym czasie wyjazd służbowy, szkoda że nie robimy tego spotkania we wrześniu, większość byłaby juz po wakacjach...
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Niestety wystawa na wrzesien nie poczeka, ale nikt przeciez nie mowi ze to ma byc ostatni zlot, we wrzesniu moga byc poprawinyZamieszczone przez Mac
![]()
Chciałbym dodać, że poniedziałek będzie wolny, i tegoż dnia koło mostu Rocha (oczywiście w Poznaniu) odbędzie się wielka rekonstrukcja bitwy o Arnchem. W inscenizacji nad Wartą bedzie bralo udział 150 żołnierzy, będzie dużo strzelania, desant, efekty pirotechniczne, wybuchy.. I jak tu nie przedłużać zlotu o jeden dzień?
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 07-08-2005 o 19:02
Tutaj film z zapowiedzi w TVP :
http://ww2.tvp.pl/video/2005/08/07/45504/film.asf