Jeśli chcemy nawet jakieś fotki porobić ( ;D ), to proponuje tory za sobieskiego (ja tam łaziłem,pociągi jeżdżą rzadko, a jest gdzie spacerować) i zarazem most na drodze na suchy las.
Chyba, że jesteście bardziej przeyropdniczy, to się dostosuje.![]()
Jeśli chcemy nawet jakieś fotki porobić ( ;D ), to proponuje tory za sobieskiego (ja tam łaziłem,pociągi jeżdżą rzadko, a jest gdzie spacerować) i zarazem most na drodze na suchy las.
Chyba, że jesteście bardziej przeyropdniczy, to się dostosuje.![]()
Tory gdzie...?
Koniec świata normalnie... :wink:
Jednak bym optował za jakimś w miarę centralnym miejscem - dojść gdzieś zawsze można, a spotkać się w "połowie dróg" zawsze łatwiej.
No i jak robimy z godziną?
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
pozdro.,
m.
A ja mam takie pytanko, czy to bedzie wypad w celach fotograficznych czy tylko "spotkaniowych" ?Bo jak idziemy porobic jakies zdjecia to moze na wschod slonca sie umowimy ? A jak to tylko spotkanie to godzina chyba obojetna
Ps.: Zapomnialem, skad te konie ? A moze pojdziemy pofotografowac koniki ?![]()
No w sumie to myślałem o celach fotograficznych - np. przewalić się przez miasto gdzieś.
Jechać za Sobiesiego w celu koników... heh... ja wiem, koniki mam pod nosem, nie chce mi się jechać tak daleko, żeby je fotografować.
Poza tym ja koników nie umiem... w kwietniu byłem we wrocku na zawodach to w ogóle czułem się zagubiony
I tak ogół zdecyduje.
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
To może na łęgi na wschód / zachód ? Ostatnio nie wypaliło![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Ja na wschód też nie.
O, właśnie, w browarze wiszą siakieś foty.
Poza tym i tak miałem z MxW iść do browaru, zmusić go do kupienia kliszy do 50e ( który musi zabrać ) i pokazać to i owo ( ad. fotek z żołnierzy ).
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
mam zabrać 50E?Zamieszczone przez Silent Planet
nie, no w sumie mogę, ale jest ładnie spakowany w folijce![]()
pozdro.,
m.