Się działoooo ! Niestety, większość forumowiczów zajęła baaardzo odległe stanowiska pod słońce (!)Ale mam nadzieję, że coś w kadrze ujęli
![]()
Mnie udało się spotkać forumowiczów DariuszM i SebastiancntfaiA to nasze orły z zasępionymi minami
Się działoooo ! Niestety, większość forumowiczów zajęła baaardzo odległe stanowiska pod słońce (!)Ale mam nadzieję, że coś w kadrze ujęli
![]()
Mnie udało się spotkać forumowiczów DariuszM i SebastiancntfaiA to nasze orły z zasępionymi minami
O obiektywach wiem prawie wszystko
Fotka śmierdzi mi 640mm... :wink:
Nie posępne, ale znudzone - to na pewno.
Całe jasełka zaczęły się z 30 minutowym opóźnieniem, więc od samego czekania już było nam nudno.
Stanowisko faktycznie trochę daleko - ale co tam, średnia ogniskowej wynosiła 300mm więc nie było tak źle... :wink:
Sam pokaz jakoś specjalnie chyba nikogo nie powalił - nie licząc kilku ładnych eksplozji.
No największą frajdą była mewa, która polowała w rzece na ryby - tow. Polaco uwiecznił.
Najfajniej było po pokazie, gdy tłum ruszył szturmem na stanowiska bojowe wojska... :wink:
Ogólnie zauważyłem, że zwarta grupa wyposażona w "długie" wzbudza respekt
Teraz tylko czekać na foty tych ucyfrowionych - moje będą, gdy klisze zapoznają się bliżej z kilkoma odczynnikami chemicznymi :wink:
Pozdrowienia!
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Spoko, cos sie da zalatwicZamieszczone przez gawryl
![]()
Coz, GRUPA ktora sie umowila na robienie zdjec byla punktualnie w wyznaczonym miejscu, a nie ze kazdy mial GRUPE gdzies.Zamieszczone przez Cichy
Silent mewa wyszla troche nieostra, ale widac ze rybe upolowalaWybuchy zostaly super uwiecznione, szkoda tylko ze tyle ludzi bylo
![]()
Ostatnio edytowane przez Polaco ; 15-08-2005 o 16:18
Cos mi sie wydaje, ze nie tylko ja zdradziłem grupę :P
O obiektywach wiem prawie wszystko
Białogłowym się nie odmawia![]()
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
jaka tam ona białogłowa była...? kolaborantka zwykła.Zamieszczone przez Silent Planet
tylko na glanc albo na krzyż![]()
pozdro.,
m.
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
jasne, tylko co ona taka zadowolona? :rolleyes:Zamieszczone przez Silent Planet
a ty na dyżur nie lecisz??
pozdro.,
m.
Ostatnie minutki przy kompie...
A jutro jak wrócę to ma być gotowy reportażyk z dzisiaj - MxW, Polaco, Robert, Cichy - do dzieła... :wink:
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!