Straszcie chłopaka, straszcie. Wcale nie musi mieć małżonki, która będzie obcinać kasę na foto. A co będzie jak się sama foceniem zarazi... i zabierze wszystkie zabawki ;-D ????
Straszcie chłopaka, straszcie. Wcale nie musi mieć małżonki, która będzie obcinać kasę na foto. A co będzie jak się sama foceniem zarazi... i zabierze wszystkie zabawki ;-D ????
Agnieszka
5dmk2, 40D, C17-55/2.8, C 50/1.8, C 85/1.8, C70-200/4L Samyang 8mm, 430EX, 580EX II
Błądzicie panowie.. chyba że wyjątek potwierdza regułę - moja żona nie ma nic przeciwko zakupom, sama foci i m.in. dlatego mam 2 puszki żeby sobie nie wyrywać.. nie marudzi też na kolejne zakupy kolejnych eLek..
Każdy ma taką żonę na jaką sobie zasłużył![]()
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Już widzę zdziwienie księdza i gości na widok pierwszych ławek z karteczką "Rezerwacja dla fotografów"
2000zł i więcej
Niby się z tym nie zgadzam choć wiedziony dziwnym przeczuciem stworzyłem ostatnio listę zakupów brakujących mi akcesoriów
Jeszcze nie;-). Choć biorąc pod uwagę niektóre rady chyba lepiej aby nie czytała tego wątku:wink:
W najbliższych dniach będziemy przeliczać nasz budżet i wtedy podam jakąś konkretną sumę.
Dziękuje wszystkim za gratulacje. Póki co jestem szczęśliwy i patrze z optymizmem w przyszłość:-D
Moje prace: www.studiovoyager.com
[QUOTE=akustyk;638446]jaaasne... Yeti tez podobno ktos widzial
To mów mi Yeti, bo to ja zasysam u nas najwięcej kasy na sprzet focący.
Nemo: wydaje mi się, że warto zapłacić troche więcej, szczególnie, że sam focisz i masz o tym jakieś pojęcie, żeby później, przy oglądaniu zdjęć ze ślubu nie zgrzytać zębami...
Agnieszka
5dmk2, 40D, C17-55/2.8, C 50/1.8, C 85/1.8, C70-200/4L Samyang 8mm, 430EX, 580EX II
Dość tego... kolega zadał konkretne pytanie - kto mu może kogoś polecić niech mu pisze priva. A straszenie drugą połową odbywa się w tym wątku: http://canon-board.info/showthread.php?t=6465 .