35 mi się podoba
Fajny maluch.
Dziękuję za odpowiedź - szczerze mówiąc to w tym zdjęciu od dzisiaj jestem zakochany![]()
Gratuluje fotek, uwielbiam oglądać takie maluchy, sam za jakiś czas wystawie tu zdjęcia mojego synka. Ujęcia naprawdę ok, wiem ile cierpliwości i gimnastyki potrzeba na zlapanie dobrego kadru.
Canon 50d, C 10-22, C 24-105L , C 70-200L f4, C 85mm f1,8 , + canon 580EX II
38 i 39 na tak. Jak sam wspomniales, ciemnawo i to najgorsze ze w okolicy oczu.
38 byla by super , gdyby szlo wydobcy z modelki bardziej wyrazista mine.
7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|
Pisząc, że będzie bardziej jasno miałem na myśli białe tłoTo nie zmienia faktu, że faktycznie nieco ciemno w okolicach oczu - tylko jedna lampa na aparacie daje takie efekty. Planuję w wyzwalanie na odległość za jakiś czas się zaopatrzyć, więc myślę, że nieco zredukuję tę przypadłość....
Sam wiesz, jak trudno wymusić u dziecka minę, taką jaką się chce. Moja mała modelka, poza tym jest tak żywiołowa, że na razie staram się ją mieć w kadrze tylko odpowiednio - choć i to jest trudne bo z 50/1,4 na cropie nie jest szeroko.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Malowany ; 28-01-2010 o 17:04 Powód: literówki:)
41 super![]()
41 naprawde fajne ujęcie![]()
Łał! Jestem pod wrażeniem! Przyjemnie się ogląda całą galerię! Szkoda że mój ojciec jakieś 20 lat temu tak nie strzelał![]()